Een Boek Downloaden Naar Uw Nokia-telefoon

Inhoudsopgave:

Een Boek Downloaden Naar Uw Nokia-telefoon
Een Boek Downloaden Naar Uw Nokia-telefoon

Video: Een Boek Downloaden Naar Uw Nokia-telefoon

Video: Een Boek Downloaden Naar Uw Nokia-telefoon
Video: Nokia Mobiles Secret Code's For all Nokia Phones 2024, Mei
Anonim

Een moderne mobiele telefoon van Nokia met Symbian-besturingssysteem mag met recht een multifunctioneel multimediacentrum worden genoemd. Hiermee kunt u foto's maken, online gaan, naar online radiostations luisteren. En als je wilt, kun je er boeken over lezen, bovendien in offline modus.

Een boek downloaden naar uw Nokia-telefoon
Een boek downloaden naar uw Nokia-telefoon

instructies:

Stap 1

Zoek op internet naar boeken in TXT-bestanden. Hun codering kan elke zijn (en als ze zijn geschreven in een taal die alleen Latijnse letters gebruikt, maakt het niet uit). U kunt gratis boeken downloaden die meer dan 70 jaar zijn verstreken sinds de dood van hun auteurs van de Project Gutenberg-website. Daar worden ze voornamelijk in het Engels gepresenteerd, wat handig is voor degenen die deze taal bestuderen. Als je de voorkeur geeft aan werken van hedendaagse auteurs die in het Russisch zijn geschreven, neem dan contact op met de betaalde bibliotheek "Liters" voor hen. Een andere interessante bron is de bibliotheek, waarin alle boeken onder gratis licenties worden verspreid. Het heet "Wikibooks".

Stap 2

Als het boek is opgenomen in een bestand met een andere indeling dan TXT, opent u dit bestand op een computer in een compatibele toepassing, selecteert u alle tekst erin, kopieert u het naar het klembord en opent u vervolgens de bestandseditor in TXT-indeling (op Linux - Kwrite, Geany, op Windows - Kladblok ++, Kladblok), en sla vervolgens op. Houd er rekening mee dat het resulterende bestand geen afbeeldingen zal bevatten. Als de editor u toestaat om de codering te selecteren tijdens het opslaan, kies dan degene die voor u het handigst is.

Stap 3

Installeer het X-Plore programma op je telefoon. Als je wilt, betaal er dan voor (met betrekking tot dit programma is dit vrijwillig, en de set van zijn functies is niet afhankelijk van of het wordt betaald, en het is toegestaan om een onbetaald programma voor een onbeperkte periode te gebruiken). Door zijn doel is deze applicatie een bestandsbeheerder, maar het bevat een zeer handige tekstviewer die verschillende coderingen ondersteunt.

Stap 4

Plaats het bestand op de geheugenkaart van de telefoon in de map Overige.

Stap 5

Open de X-Plore bestandsbeheerder. Selecteer Russisch in de instellingen. Sluit vervolgens het programma en open het opnieuw. Selecteer in de instellingen de codering waarin u het bestand gaat lezen. Ga naar de map Overige van de geheugenkaart, zoek het gewenste bestand en begin met lezen.

Aanbevolen: