Een Nummer Op Een IPhone-oproep Zetten

Inhoudsopgave:

Een Nummer Op Een IPhone-oproep Zetten
Een Nummer Op Een IPhone-oproep Zetten

Video: Een Nummer Op Een IPhone-oproep Zetten

Video: Een Nummer Op Een IPhone-oproep Zetten
Video: How to have your iPhone announce who is calling you 2024, April
Anonim

Eigenaren van Apple-telefoons worden vaak geconfronteerd met mensen die het nummer niet op de iPhone-ring kunnen zetten. Dit komt door het feit dat je een speciaal m4r-formaat nodig hebt om je favoriete melodie te installeren.

hoe een nummer op een oproep te zetten iPhone
hoe een nummer op een oproep te zetten iPhone

instructies:

Stap 1

Selecteer het nummer dat u op uw iPhone wilt laten rinkelen. Verbind je telefoon met je computer via een usb-kabel of breng een wifi-verbinding tot stand.

Stap 2

Open de iTunes iPhone-app en voeg het gewenste bestand toe aan uw bibliotheek. Luister naar het nummer en selecteer een sectie van 30 seconden (dit is de maximale lengte van de beltoon).

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het nummer dat u als beltoon wilt instellen. Selecteer in het menu dat wordt geopend de regel "rollup" en vervolgens "opties". De start- en stoptijdknoppen verschijnen in het tabblad dat verschijnt. Geef daarin de seconden aan waarop het fragment uit het nummer dat later op de iPhone-oproep wordt geïnstalleerd, begint en eindigt. Nadat u op de knop "ok" hebt geklikt, worden de instellingen opgeslagen en wordt het dialoogvenster gesloten.

Stap 4

Klik nogmaals met de rechtermuisknop op het geselecteerde nummer en selecteer "create aac-versie". Een kopie ervan zal onder de track verschijnen, maar zal de vereiste lengte hebben van niet meer dan 30 seconden. Sleep het resulterende bestand met de muis naar het bureaublad.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op het nummer op uw bureaublad en selecteer het gedeelte "naam wijzigen". Schrijf een willekeurige naam of behoud de vorige door het bestandsformaat te wijzigen van m4a in m4c (in de naam achter de punt).

Stap 6

Dubbelklikken op de beltoon wordt geopend in het programma in iTunes en u kunt deze zien in de map "geluiden". Om een nummer op een iPhone-oproep te kunnen zetten, synchroniseer je je telefoon met je computer. Daarna kunt u de gewenste track op uw apparaat vinden.

Stap 7

Koppel je iPhone los. Ga naar instellingen en selecteer het gedeelte "geluiden". In het ringtone-veld moet u het vakje naast de gewenste melodie aanvinken en het menu verlaten. Zo kun je het nummer op de iPhone-oproep zetten.

Aanbevolen: