Hoe Sms'en Naar "Vodafone"

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar "Vodafone"
Hoe Sms'en Naar "Vodafone"

Video: Hoe Sms'en Naar "Vodafone"

Video: Hoe Sms'en Naar
Video: How To Solve Vodafone Messgae Sending Problem | Vodafone Main Message nahi Ja Rha Kya kare 2024, Mei
Anonim

Het versturen van korte sms-berichten naar een buitenlandse mobiele operator impliceert het naleven van bepaalde regels. U kunt het beste het nummer van de ontvanger controleren voordat u voor de eerste keer een bericht verzendt.

Hoe stuur je een sms naar?
Hoe stuur je een sms naar?

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - toegang tot de telefoon.

instructies:

Stap 1

Voer de tekst in van uw korte sms-bericht aan de ontvanger. Als dit de eerste keer is dat u contact opneemt met de abonnee van deze telefoon, zorg er dan voor dat deze correct wordt bediend door de Vodafone-operator. Om dit te doen, controleert u het op de website https://www.numberingplans.com/ met behulp van de tool voor het analyseren van telefoonnummers en voert u het nummer in het internationale formaat in, zonder mankeren volgens de onderstaande volgorde.

Stap 2

Voer vervolgens het telefoonnummer van de ontvanger in de corresponderende regel van de SMS-editor in. Gebruik hiervoor het plusteken en noteer vervolgens de landcode van de ontvanger. U kunt het op internet controleren door een verzoek om landtelefooncodes in te voeren. Voer daarna de operatorcode in, nadat u ervoor heeft gezorgd dat deze correct op internet is geschreven. Om dit te doen, voert u een zoekopdracht uit met deze operatorcode als onderdeel van de trefwoorden en geeft u de verwantschap op.

Stap 3

Stel een bezorgingswaarschuwing in op uw telefoon voor sms-berichten die u verzendt om ervoor te zorgen dat uw bericht wordt gelezen door de ontvanger. Ga hiervoor naar de instellingen voor telefoonberichten en activeer deze functie in het bijbehorende menu-item.

Stap 4

Wijzig indien nodig ook de wachttijd voor de bezorging van berichten aan de ontvanger. Dit is handig als jij en de ontvanger van je sms verschillende tijdzones hebben, aangezien veel mensen hun mobiele telefoon 's nachts uitzetten. Als er een lange wachttijd voor u is ingesteld, wordt het bericht direct afgeleverd na registratie van de abonnee in het netwerk.

Stap 5

Volg deze volgorde bij het verzenden van berichten naar alle mobiele operators. Controleer voor het verzenden ook of deze functie is ingeschakeld voor de abonnee (vaak zit deze niet in de starterkit bij aansluiting) en controleer of deze operator berichten aflevert van telecomoperators uit het buitenland.

Aanbevolen: