SMS Schrijven En Verzenden

Inhoudsopgave:

SMS Schrijven En Verzenden
SMS Schrijven En Verzenden

Video: SMS Schrijven En Verzenden

Video: SMS Schrijven En Verzenden
Video: how to send a text message on an android mobile phone - Lesson 2 2024, Mei
Anonim

Een van de meest gebruikelijke methoden voor het informeren en uitwisselen van informatie zijn korte tekstberichten (kortweg SMS) die naar mobiele telefoons kunnen worden verzonden. Informeren via sms is handig omdat de ontvanger niet veel tijd kwijt is en het bericht honderd procent zal lezen, ook al is op het moment van ontvangst de telefoon ver van hem verwijderd. Om sms te schrijven en te verzenden, kunt u verschillende eenvoudige methoden gebruiken.

SMS schrijven en verzenden
SMS schrijven en verzenden

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om sms'jes te verzenden, is door uw mobiele telefoon te gebruiken. In dit geval moet u de sectie SMS (of "Berichten") in het telefoonmenu zoeken en vervolgens "SMS schrijven" of "Bericht schrijven" selecteren. Geef in het veld "Ontvanger" het nummer op van de abonnee aan wie u het bericht wilt verzenden en klik na het schrijven van de tekst van het bericht op de knop "Verzenden".

Stap 2

Voor gratis sms-verzending zijn online diensten nuttig voor u. Zoek uit bij welke operator het nummer is dat wordt gebruikt door de abonnee waarin u geïnteresseerd bent en zoek vervolgens zijn officiële website. Voor Beeline is het: www.beeline.ru, voor MTS - www.mts.ru, voor MegaFon - www.megafon.ru. Gebruik de zoekfunctie op de site, je doel is om een formulier te vinden voor het versturen van SMS berichten. Voer vervolgens het abonneenummer en de berichttekst in. Mogelijk moet u een verificatiecode invoeren. Doe dit en klik op de knop "Verzenden"

Stap 3

Gebruik het programma "Mail.ru Agent" of ICQ. Beide programma's hebben een interface voor het verzenden van berichten naar mobiele telefoons. Maak een nieuw contact voor oproepen en sms en open vervolgens een dialoogvenster. Voer uw bericht in en klik op de knop "Verzenden". Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het aantal tekens in een sms-bericht, evenals voor het aantal sms-berichten dat per minuut wordt verzonden.

Aanbevolen: