Een Sony Ericsson-telefoon Demonteren

Inhoudsopgave:

Een Sony Ericsson-telefoon Demonteren
Een Sony Ericsson-telefoon Demonteren

Video: Een Sony Ericsson-telefoon Demonteren

Video: Een Sony Ericsson-telefoon Demonteren
Video: Sony Ericsson Hazel J20i Disassembly/Repair. 2024, Mei
Anonim

Als u al meerdere jaren een mobiele telefoon gebruikt, kan zich in deze periode veel stof en ander vuil ophopen in het interieur. Daarom kunt u hem demonteren om alle contacten te reinigen of versleten onderdelen te vervangen.

Een Sony Ericsson-telefoon demonteren
Een Sony Ericsson-telefoon demonteren

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - schroevendraaier;
  • - een bemiddelaar.

instructies:

Stap 1

SonyEricsson w200, k510i, k310, k320 demontage

Open de achterklep en haal de batterij eruit. Verwijder vervolgens het achterste gedeelte met een houweel, maak eerst de zijvergrendelingen los. Draai de vier schroeven los, verwijder voorzichtig het bord. De volgende onderdelen zijn beschikbaar voor vervanging in deze telefoon: bel, vibratiemotor, luidspreker en microfoon. Verwijder de metalen basis, verwijder de toetsenbordmodule en de oplaadconnector en vervolgens het beeldscherm. De volgorde van het monteren van de telefoon is omgekeerd.

Stap 2

Demontage van latere modellen

Verwijder de achterklep, trek de geheugenkaart, simkaart en batterij eruit. Draai de vier schroeven los waarmee de telefooncovers zijn bevestigd. Neem een mes en gebruik het om voorzichtig het achterpaneel te verwijderen. In dit geval is het wenselijk dat de camerasluiter open is. Het is beter om het mesblad ver weg te steken om niets te beschadigen. Werk een groot deel van het mes om te voorkomen dat er sporen op het lichaam achterblijven.

Stap 3

Verwijder de linker- en rechterkant van de vergrendelingen, til de onderkant van het deksel op. Ga daarna verder met het verwijderen van het voorpaneel, dit moet heel voorzichtig gebeuren. Verwijder de bescherming door deze naar de sleuf voor het aansluiten van de oplader te trekken. Koppel de lintkabel van het toetsenbord los door een mes aan het uiteinde van de lintkabel te plaatsen en deze met een lichte beweging op te tillen. Draai de twee schroeven boven het beeldscherm los, ontkoppel de beeldschermkabel op dezelfde manier als het toetsenbord. Verwijder de camerakabel.

Stap 4

Koppel het moederbord dat op zijn plaats vastklikt los van de telefoonbehuizing. Doe dit heel voorzichtig. Verwijder de Fast Port die is aangesloten op de basis van het bord. Koppel de lintkabel los van de camera en trek deze eruit. Verwijder de vibratiemotor (de motor zelf en de rubberen band). Trek vervolgens de zaklampdiodes los, evenals de cameraschaduwsensor. Ze worden vastgehouden in een speciale lijm. Trek het apparaat met de luidsprekers voorzichtig naar buiten. Volgens deze procedure kunt u latere Sony Erickson-modellen demonteren.

Aanbevolen: