Hoe Een Telefoon-flashstation Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoon-flashstation Te Repareren
Hoe Een Telefoon-flashstation Te Repareren

Video: Hoe Een Telefoon-flashstation Te Repareren

Video: Hoe Een Telefoon-flashstation Te Repareren
Video: How To Fix Corrupted USB Flash Drive By Using Android Phone 2024, Mei
Anonim

Geheugenkaarten die in mobiele telefoons worden gebruikt om extra gegevens op te slaan, zijn ook gevoelig voor schade zoals gewone flashdrives. Als uw geheugenkaart wordt gedetecteerd als niet-geformatteerd, hoewel er gegevens op stonden, is de structuur van het mediabestandssysteem beschadigd. Gebruik voor reparatie het programma EasyRecovery.

Hoe een telefoon-flashstation te repareren
Hoe een telefoon-flashstation te repareren

instructies:

Stap 1

Zoek de applicatie via zoekmachines op internet en download deze naar uw computer. Deze software kan ook worden gedownload op de officiële website van de ontwikkelaar www.easyrecovery.ru. Installeer het programma op de lokale schijf van het besturingssysteem. Tijdens het installatieproces biedt het programma registratie op internet aan. Sla deze stap over omdat het optioneel is.

Stap 2

Het programmavenster is verdeeld in drie gebieden: de titel van het venster, het bedieningspaneel aan de linkerkant en het actiegebied in het midden. Klik op de knop Schijfdiagnose om naar het gedeelte Mediacontrole te gaan. Gebruik de knoppen in dit gedeelte om het bestandssysteem van de media te controleren.

Stap 3

Als uw flashstation niet in de lijst met partities voorkomt, gaat u naar Eigenschappen. Vervolgens bovenaan het programma en specificeer de letter van de vervoerder in de parameters. Mogelijk hebt u een demoversie van het programma gedownload. Tegelijkertijd heeft het beperkte mogelijkheden. Er zijn ook situaties waarin het opslagmedium gewoon is doorgebrand, of er waren storingen in de microcontroller. In dit geval moet u een nieuwe USB-stick kopen, omdat er niemand betrokken is bij reparaties.

Stap 4

Herstel mediagegevens met behulp van de gegevensherstelpartitie. Het programma maakt onderscheid tussen verschillende bestandsindelingen - configureer de herstelopties in het gedeelte Eigenschappen. Als de gegevens van de flashdrive niet belangrijk zijn, formatteert u de flashdrive met dit hulpprogramma. Er zijn ook andere mediahulpprogramma's. Een eigen hulpprogramma JetFlash 120 Recovery Tool is ontwikkeld voor flashdrives van de Transcend-fabrikant, waarvoor geen betaling vereist is en die gemakkelijk te gebruiken is. Je kunt het vinden op de sites sofrodrom.ru of soft.ru. Controleer alle bestanden met een antivirusprogramma.

Aanbevolen: