Hoe De Doppen Te Plaatsen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Doppen Te Plaatsen?
Hoe De Doppen Te Plaatsen?

Video: Hoe De Doppen Te Plaatsen?

Video: Hoe De Doppen Te Plaatsen?
Video: Hoe moet je wieldoppen installeren en eraf halen? 2024, April
Anonim

De autokap is een van de belangrijkste decoraties van de auto en creëert zijn stijl. Het is als een sieraad voor een fashionista dat de aandacht trekt en tevens het karakter en imago van de autobezitter weerspiegelt.

Hoe de doppen te plaatsen?
Hoe de doppen te plaatsen?

Noodzakelijk

  • - vaardigheden om met een auto te werken;
  • - dop;
  • - dekvloer.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de beschermkap de juiste maat heeft. Bereid de uitlaatpijpen, uitlaten en ventilatieopeningen voor op het installeren van de afzuigkap. Verwijder water, vuil dat zich in de gaten heeft opgehoopt. Gebruik een geschikte methode om de pijp te reinigen. Snijd het ontluchtingsgat, het kan in een rechte hoek of in een hoek van maximaal vijfenveertig graden worden gemaakt.

Stap 2

Zorg voor de gladheid en netheid van het oppervlak van de buis die in contact komt met de beschermkap van de auto. Zorg ervoor dat alle oppervlaktecoatings, zoals verf, volledig droog zijn.

Stap 3

Gebruik de volgende richtlijnen bij het installeren van beschermkappen, die in grootte variëren van 17,7 tot 101,6 millimeter. Monteer eerst de borgring en schuif deze over de buis. Schuif de ring tweeënhalve tot vijf centimeter door de pijp. Bevestig vervolgens de dop op de buis boven de ring. Schuif hem op dezelfde afstand als de ring naar beneden. Schuif vervolgens de ring omhoog door de buis totdat deze de beschermkap bijna raakt.

Stap 4

Installeer doppen van 152,4 tot 609,6 millimeter groot. Om dit te doen, plaatst u eerst de dop op de buis en schuift u deze ongeveer 2,5 centimeter naar beneden. Rijg vervolgens de vinylband door de lus op de strook die aan de kap is bevestigd.

Stap 5

Wikkel het uiteinde van de stropdas om de pijp en schuif het in de gleuf aan het andere uiteinde. Trek aan de rand van de stropdas, maar draai hem niet helemaal vast. Schuif het omhoog zodat het goed tegen de dop past. Trek de stropdas volledig aan om verdere beweging te voorkomen.

Stap 6

Snijd vervolgens het uitstekende uiteinde af. Als de overdrukbeveiliging wordt geactiveerd, kan de dop van de leiding vallen en vervolgens opnieuw worden geïnstalleerd. Gebruik geen acrylonitril-butadieen-styreen of PVC-kappen.

Aanbevolen: