Een Webcam Instellen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Webcam Instellen Op Je Telefoon
Een Webcam Instellen Op Je Telefoon

Video: Een Webcam Instellen Op Je Telefoon

Video: Een Webcam Instellen Op Je Telefoon
Video: How To Use Your Smartphone As A Webcam for FREE! 2024, Mei
Anonim

Een gewone webcam is verbonden met een computer met een draad waarvan de lengte niet langer is dan anderhalve meter. Het is veel handiger om een camera te hebben die je overal mee naartoe kunt nemen en live kunt uitzenden. Heb je een mobiele telefoon met een camera, dan heb je al zo'n camera.

Een webcam instellen op je telefoon
Een webcam instellen op je telefoon

instructies:

Stap 1

Installeer Mobile Webcam op uw telefoon door deze te downloaden vanaf de volgende pagina:

Stap 2

Schrijf je in op de volgende pagina:

webcam.mobile-mir.com/ru/reg.php Voer je echte mailbox in. Zoek na registratie een bevestigingsbericht erin en volg de daarin opgenomen link. Houd er rekening mee dat uw e-mailadres openbaar beschikbaar wordt, zij het met primitieve spambescherming. en accountverwijdering is niet voorzien

Stap 3

Configureer het toegangspunt (APN) op de juiste manier om overbelasting van verkeer te voorkomen.

Stap 4

Selecteer in de telefoon de volgende instellingen voor de toepassing: Internettoegang - één keer vragen, toegang tot multimedia-apparaten - één keer vragen. Als de telefoon het Symbian-besturingssysteem gebruikt, zoekt u het item voor het maken van de juiste instellingen niet in de menumap met toepassingen, maar in de Toepassingsmanager.

Stap 5

Voer het programma uit op uw telefoon. Selecteer in het menu het item "Instellingen". Voer in het veld "Inloggen" de naam in die u tijdens de registratie hebt opgegeven. Voer in het veld "Pauze" het interval tussen automatische foto's in seconden in. Als je onbeperkt internet hebt, maak dit interval dan niet te klein.

Stap 6

Selecteer "Webcam starten" in het menu. Geef de app toegang tot de camera en vervolgens tot internet.

Stap 7

Log in op de site met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Het formulier om ze in te voeren bevindt zich op de volgende link:

Stap 8

Volg na het inloggen de link met het label "Webcam". U kunt bekijken wat uw webcam op dit moment aan het filmen is, en het optioneel privé of openbaar maken.

Stap 9

Wees voorzichtig bij het openbaar maken van een camera! Voorkom dat u in deze modus in de cameralens komt wat u zelf niet aan het publiek wilt laten zien, uw eigen of andermans vertrouwelijke informatie. Zend geen beelden uit die uw locatie zouden kunnen onthullen. Vergeet ook het bestaan van copyright niet. Bedenk daarnaast dat zo'n webcam, in tegenstelling tot een gewone, niet geschikt is voor het uitzenden van een videostream. Ze kan alleen met bepaalde tussenpozen snapshots verzenden.

Stap 10

Om erachter te komen op welke URL uw camera beschikbaar is voor anderen, klikt u op de link "HTML-code ophalen". Ga naar de volgende pagina om streams van de camera's van anderen te selecteren en te bekijken:

Stap 11

Als u uw telefoon wilt gebruiken voor videobewaking, zorg er dan voor dat deze de functie heeft om de GPRS-verbinding automatisch te herstellen wanneer deze wordt verbroken. Zet het op constante lading. Vergeet niet zijn account op te waarderen. Maak zo'n camera niet openbaar. Gebruik alleen onbeperkte toegang. Zorg ervoor dat u een bord in de kamer plaatst dat waarschuwt voor de aanwezigheid van videobewaking.

Aanbevolen: