Hoe De Cache Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Cache Te Vinden
Hoe De Cache Te Vinden

Video: Hoe De Cache Te Vinden

Video: Hoe De Cache Te Vinden
Video: Как восстановить удаленные сообщения WhatsApp (без резервного копирования 2021) 2024, Mei
Anonim

De cache is een logische opslagplaats van records van de meest recente namen van verwijderde bronnen. Dit is een soort tussenbuffer met informatie waar de meeste vraag naar is. De cache is nodig om de prestaties van de computer te optimaliseren: de laatste verzoeken dynamisch worden hersteld, de cache, wanneer ze opnieuw worden geopend, versnelt de tijd van het volgende verzoek aanzienlijk.

samen op zoek naar een cache
samen op zoek naar een cache

instructies:

Stap 1

Het cachebestand wordt ook wel het roothints-bestand genoemd omdat de records van de laatst bezochte bronnen informatie over de rootservers opslaan. Deze informatie wordt gebruikt om het verzoek voor latere toegang tot externe bronnen snel om te leiden. De cache vervult een belangrijke functie van het optimaliseren van de computerprestaties en kan tegelijkertijd prestatie-indicatoren aanzienlijk verslechteren. Dit kan te wijten zijn aan het vullen van de cache met onnodige, onnodige informatie.

Stap 2

Hoe de cache te vinden als het nodig is om dit bestand te wissen of andere manipulaties uit te voeren? De cache bevindt zich in systeemmappen die voor de gebruiker verborgen zijn, dus om het cachebestand te bekijken, moet u eerst de weergave van systeemmappen en bestandsextensies configureren.

Stap 3

Blader vervolgens door de System32-map en zoek de Dns-map die het Cache.dns-bestand bevat. Dit bestand is een cache.

Aanbevolen: