Een Plaats Vinden Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Een Plaats Vinden Op Telefoonnummer
Een Plaats Vinden Op Telefoonnummer

Video: Een Plaats Vinden Op Telefoonnummer

Video: Een Plaats Vinden Op Telefoonnummer
Video: Dynamics 365 Sales - Makkelijk zoeken op telefoonnummer 2024, Mei
Anonim

In het geval dat u plotseling een abonnee moet lokaliseren op zijn mobiele telefoonnummer, dan zal een speciale dienst u helpen. Het kan worden geleverd door de grootste Russische telecomoperators, zoals Beeline, MTS en Megafon.

Een plaats vinden op telefoonnummer
Een plaats vinden op telefoonnummer

instructies:

Stap 1

De abonnees van de MTS-telecomoperator krijgen de dienst Locator ter beschikking. Dankzij haar werd het mogelijk om op elk moment een persoon te lokaliseren. Het gebruik van de locator is niet moeilijk, alles is eenvoudig genoeg. U moet het nummer van de gewenste abonnee bellen op het toetsenbord van uw telefoon en het vervolgens naar het korte nummer 6677 sturen.

Stap 2

Als u een gebruiker van Megafon bent, kunt u niet eens één, maar meerdere diensten gebruiken. De eerste is bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor een kleine kring van abonnees. De beperking is van toepassing op sommige tariefplannen. Om gebruik te kunnen maken van de dienst, moet u verbinding maken met een van de twee tarieven: Ring-Ding of Smeshariki. Het punt is dat de service speciaal is ontworpen voor ouders en hun kinderen. Houd er echter rekening mee dat deze voorwaarden op elk moment kunnen wijzigen. Het is dus handig als je af en toe op de officiële website van de telecomoperator "Megafon" kijkt en nieuwe informatie ontvangt.

Stap 3

Service nummer twee is zonder uitzondering beschikbaar voor elke gebruiker van het netwerk, en het maakt helemaal niet uit op welk tariefplan hij/zij wordt aangesloten. Om toegang te krijgen tot de dienst, moet de abonnee de website locator.megafon.ru bezoeken, daar een speciale applicatie zoeken en deze invullen. Zodra de telefoniste het door u opgestuurde document ontvangt, stuurt hij u op uw gsm de exacte coördinaten van de locatie van de persoon. Overigens zijn er ook nummers *148 * abonneenummer # en 0888 op te vragen.

Stap 4

Beeline-abonnees kunnen deze service ook op elk moment gebruiken. U hoeft alleen maar een sms-bericht te sturen naar het verkorte nummer 684. Vergeet niet de letter L in de sms-tekst aan te geven. Elk verzoek kost de gebruiker twee roebel en vijf kopeken.

Aanbevolen: