Extra Nummers Bellen

Inhoudsopgave:

Extra Nummers Bellen
Extra Nummers Bellen

Video: Extra Nummers Bellen

Video: Extra Nummers Bellen
Video: Random nummers bellen 📞😶 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van telefooncommunicatie begonnen er extra nummers te worden gemaakt. Om de nodige informatie te verkrijgen, hoeft u nu niet meerdere keren terug te bellen. Het is voldoende om één nummer te bellen en, volgens de aanwijzingen van het robotantwoordapparaat, extra nummers te kiezen.

Extra nummers bellen
Extra nummers bellen

Noodzakelijk

  • - vaste telefoon met toetsen
  • - mobiele telefoon
  • - het nummer van de gewenste abonnee
  • - extra nummer

instructies:

Stap 1

Heb je thuis een telefoon met draaischijf en staat je mobiel uit, neem dan contact op met je buren of kennissen. U kunt het extra nummer van de gebelde abonnee alleen kiezen vanaf een apparaat dat is uitgerust met knoppen.

Stap 2

Kies het abonneenummer. Het antwoordapparaat zal u vragen een extra nummer te kiezen, dat varieert van 1 tot 4 cijfers. Zet je telefoon in de toonkiesmodus. Dit gebeurt met een enkele klik op de knop met de afbeelding "ster". Het kan toon erop of eronder hebben.

Stap 3

U hoort een korte pieptoon in de handset. Voer vervolgens het extra nummer in en wacht tot de gebelde abonnee de oproep beantwoordt.

Stap 4

Het extra nummer is in eerste instantie niet altijd bekend. Wanneer u belt, hoort u de stem van een robotantwoordapparaat, dat de diensten en nummers vermeldt die u kunt gebruiken, afhankelijk van uw behoeften. Wanneer u het gewenste nummer hoort, zet u uw telefoon in de toonkiesmodus. Als het antwoordapparaat extra nummers blijft weergeven, klikt u gewoon op de benodigde knoppen. Het is voldoende om de telefoon eenmaal in de toonmodus te zetten.

Stap 5

Wanneer u uw kantoor of verschillende diensten belt vanaf uw mobiele telefoon, is het nog eenvoudiger om een extra nummer te kiezen. Druk op de gedicteerde nummers zonder over te schakelen naar een andere modus. Mobiele telefoons maken in eerste instantie gebruik van toonkiezen.

Aanbevolen: