Hoe Een Sms Naar Het Nummer Van Iemand Anders Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Naar Het Nummer Van Iemand Anders Te Sturen
Hoe Een Sms Naar Het Nummer Van Iemand Anders Te Sturen

Video: Hoe Een Sms Naar Het Nummer Van Iemand Anders Te Sturen

Video: Hoe Een Sms Naar Het Nummer Van Iemand Anders Te Sturen
Video: Wat stuur je als eerste SMS je naar je crush? 3 Berichtjes om het Whatsapp gesprek te beginnen 2024, April
Anonim

Het verzenden van een sms-bericht met vervanging van het telefoonnummer van de afzender is mogelijk met behulp van software van derden. In de meeste gevallen is dit alleen mogelijk voor smartphonebezitters.

Hoe een sms naar het nummer van iemand anders te sturen
Hoe een sms naar het nummer van iemand anders te sturen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Download de software voor het verzenden van sms-berichten naar het nummer van iemand anders, die overeenkomt met de versie van het besturingssysteem dat op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd. Er zijn veel van dergelijke programma's, bijvoorbeeld TipTopMobile.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de meeste van deze programma's schade kunnen toebrengen aan uw mobiele telefoon of toegang hebben tot de functionaliteit van de SIM-kaart door deze voor frauduleuze doeleinden te gebruiken, dus geef de voorkeur aan het downloaden van alleen die programma's waarover voldoende positieve feedback is van gebruikers van mobiele telefoons die eerder met deze applicatie gewerkt.

Stap 3

Controleer na het downloaden de uitgepakte bestanden met een antivirusprogramma met bijgewerkte databaseversies. Controleer indien mogelijk ook de toepassingsbron op schadelijke code. Sluit uw telefoon aan op de computer in massaopslagmodus, kopieer de gedownloade bestanden naar het geheugen en koppel vervolgens het apparaat los.

Stap 4

Ga naar het geheugenkaartmenu en zoek het gekopieerde programma-installatieprogramma. Start het installatieproces. Als de applicatie om toegang vraagt om te bellen en te internetten, denk dan meerdere keren na of uw idee het risico waard is.

Stap 5

Als u geen gebruik maakt van het verzenden van SMS-berichten naar korte nummers, schakel deze functie dan uit bij de operator door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Stel ook de beperking in voor het verzenden van uitgaande oproepen vanaf uw mobiele telefoon naar niet-ingezeten en internationale nummers in het beveiligingsmenu.

Stap 6

Na de installatie start u het programma vanuit het toepassingsmenu en voert u de berichttekst in door het nummer van de afzender van het bericht op te geven in het bijbehorende instellingenmenu. Verzenden, wachten op het afleverrapport, dat kan worden opgenomen in het sms-menu van uw telefoon.

Aanbevolen: