Hoe Kan Ik Een Account Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Kan Ik Een Account Blokkeren?
Hoe Kan Ik Een Account Blokkeren?

Video: Hoe Kan Ik Een Account Blokkeren?

Video: Hoe Kan Ik Een Account Blokkeren?
Video: How to Delete Facebook Account Permanently (2021) | Delete Facebook Account 2024, April
Anonim

Als abonnee van een van de mobiele maatschappijen heeft u op elk moment de mogelijkheid om de dienst "Vrijwillige blokkering van een persoonlijke account" te gebruiken. Stel dat u naar uw werk vertrekt in een gebied waar geen dekkingsgebied is. Om te voorkomen dat het abonnementsgeld van je rekening wordt afgeschreven, is het aan te raden deze te blokkeren.

Hoe kan ik een account blokkeren?
Hoe kan ik een account blokkeren?

instructies:

Stap 1

Als u een klant bent van de mobiele operator "Megafon", blokkeer dan uw persoonlijke account met een van de beschikbare methoden. U kunt contact opnemen met de exploitant. Kies hiervoor vanaf uw mobiele apparaat het verkorte nummer 0500. Als u geen mobiele telefoon bij de hand heeft, gebruik dan een vaste stadstelefoon. Bel 8 (495) 5025500, dicteer aan de operator het federale nummer van uw persoonlijke account en geef de gewenste blokkeringsperiode aan.

Stap 2

U kunt de vrijwillige blokkering ook activeren via het internetsysteem. Ga hiervoor naar de officiële website van de operator - www.megafon.ru. Klik op de link die naar de "Servicegids" leidt. Voer uw federale nummer en wachtwoord in. Selecteer in het menu de sectie "Diensten en tarieven". Klik vervolgens op het item "Nummerblokkering". Geef de periode op en klik op "Installeren". Houd er rekening mee dat de service wordt betaald (30 roebel per maand).

Stap 3

Als u een rechtspersoon bent, kunt u een persoonlijke accountblokkering instellen door contact op te nemen met het kantoor van een mobiele operator. U hebt ook de mogelijkheid om de service te activeren met behulp van een officiële brief die per fax is verzonden.

Stap 4

MTS OJSC-abonnees hebben ook de mogelijkheid om de Vrijwillige Blokkeringsservice te gebruiken. Neem hiervoor contact op met het dichtstbijzijnde kantoor of mobiele telefoonsalon. Bel het contactcenter van de mobiele operator. Bel 0890 vanaf uw mobiele apparaat.

Stap 5

Activeer de blokkering met behulp van het systeem "Internet Assistant". Ga naar de website van het bedrijf - www.mts.ru. Zoek de link naar het zelfbedieningssysteem en voer vervolgens de vereiste informatie in. Selecteer in het menu de subsectie "Nummerblokkering" en geef de periode op. Houd er rekening mee dat bij het blokkeren van een nummer 70 roebel wordt afgeschreven van uw persoonlijke account.

Stap 6

Als u een Beeline-klant bent, blokkeer dan uw persoonlijke account door te bellen naar 88007008000. U kunt uw persoonlijke account ook beheren via het Personal Account-systeem, dat zich op internet bevindt op www.beeline.ru.

Aanbevolen: