Hoe Een Mobiele Operator Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Operator Te Identificeren?
Hoe Een Mobiele Operator Te Identificeren?

Video: Hoe Een Mobiele Operator Te Identificeren?

Video: Hoe Een Mobiele Operator Te Identificeren?
Video: How to find Network Provider of any Phone Number/Mobile Number [International] using Python3 | 2020 2024, April
Anonim

Hoe herken je een mobiele operator? Een vergelijkbare vraag rijst vaak voor abonnees van het mobiele netwerk - het is noodzakelijk om de kosten van een oproep naar een bepaald nummer te verduidelijken of om uw operator te informeren over de mogelijkheid om het telefoonsaldo aan te vullen via betaalterminals. Paradoxaal genoeg blijft deze kwestie in het algemeen relevant.

Hoe een mobiele operator te identificeren?
Hoe een mobiele operator te identificeren?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Verduidelijking van het nummer van de operator op de simkaart. De gemakkelijkste manier die u vandaag kunt gebruiken, is door naar het logo van de operator te kijken dat op de voorkant van de simkaart is afgedrukt. Trek hiervoor gewoon de batterij uit de mobiele telefoon. Of haal een simkaart met een scherp, dun voorwerp uit een iPhone.

Stap 2

Verduidelijking van de mobiele operator wanneer u de telefoon inschakelt. Er zijn situaties waarin het simpelweg onmogelijk is om het logo van een mobiele operator op een simkaart te zien (een oude of gewoon een versleten simkaart). Om erachter te komen van wie uw nummer in dit geval is, hoeft u alleen maar de telefoon uit en aan te zetten. Wanneer u het apparaat inschakelt, wordt informatie over uw mobiele provider op het display weergegeven.

Stap 3

Verduidelijking van de mobiele operator door het mobiele telefoonnummer. Als u het telefoonnummer kent waarin u geïnteresseerd bent, kunt u de verbinding met uw mobiele provider tot stand brengen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de klantenservice van uw mobiele operator te bellen en het vereiste telefoonnummer aan de specialist te dicteren. Daarna weet u niet alleen bij welke operator het telefoonnummer hoort waarin u geïnteresseerd bent, maar ook in welke regio het is geregistreerd.

Aanbevolen: