Hoe Een Gratis Sms Naar De Megafon Volga-regio Te Sturen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gratis Sms Naar De Megafon Volga-regio Te Sturen?
Hoe Een Gratis Sms Naar De Megafon Volga-regio Te Sturen?

Video: Hoe Een Gratis Sms Naar De Megafon Volga-regio Te Sturen?

Video: Hoe Een Gratis Sms Naar De Megafon Volga-regio Te Sturen?
Video: Как активировать сим карту Мегафон (активация sim карты мегафон) супер ответ 2024, April
Anonim

Mobiele communicatie is bijna universeel beschikbaar geworden. Tegelijkertijd streven velen ernaar om de kosten van telefooncommunicatie te verlagen, veranderen ze van operator en schakelen ze over van tarief naar tarief op zoek naar besparingen. Het gebruik van sms-berichten voor communicatie is veel goedkoper dan traditionele oproepen. Maar u kunt nog meer besparen als u de gratis sms-verzendservice gebruikt. Deze service is beschikbaar voor abonnees van veel operators, met name MegaFon-Povolzhye.

Hoe een gratis sms naar de Megafon Volga-regio te sturen?
Hoe een gratis sms naar de Megafon Volga-regio te sturen?

instructies:

Stap 1

Open uw browser en ga naar de officiële website van de MegaFon-operator. Selecteer een filiaal (Volga-filiaal) in de vervolgkeuzelijst naast het bedrijfslogo. Klik op de knop in de vorm van een envelop met paarse vellen "Stuur SMS". Vul het berichtformulier in het venster in.

Stap 2

Voer het telefoonnummer van de abonnee in en selecteer een prefix uit de lijst met beschikbare. Stel uw bericht samen met 150 tekens, inclusief spaties. Vink indien nodig het vakje aan naast het opschrift "Transliteratie inschakelen", dan ontvangt de abonnee een bericht waarin de Cyrillische tekens worden omgezet naar het Latijn. Geef zo nodig het tijdstip aan waarop het bericht bij de geadresseerde moet worden afgeleverd.

Stap 3

Voer de woorden uit de captcha-afbeelding in wanneer al het bovenstaande is gedaan om te bevestigen dat u geen spambot bent. Klik op Verzenden. Er wordt een gratis sms naar de MegaFon-Povolzhye-abonnee gestuurd. Volg de bezorging van het bericht door op de bijbehorende link te klikken die na verzending verschijnt.

Stap 4

Stuur gratis sms naar MegaFon-Povolzhye-abonnee van ICQ. Download ICQ en registreer in het programma, indien nog niet gedaan. Onder de avatar, naam en status zijn er verschillende knoppen die overeenkomen met de groepen "Contactenlijst", "Nieuws van vrienden", "Mijn meldingen" en "SMS verzenden". Klik op de laatste knop, die is gemarkeerd met een kleine gele wolk met de tekst "SMS".

Stap 5

Voer het abonneenummer in zonder de landcode (7, +7, 8) en typ een bericht in het daarvoor bestemde veld. Wanneer u Cyrillische letters typt, zijn 58 tekens beschikbaar, in het Latijn - 148. Bovendien verschijnt het bericht "Resterende SMS" boven het berichtinvoerveld. Zodra de limiet is bereikt, is het onmogelijk om een bericht te verzenden. Klik op de knop "Verzenden". Na het verzenden verschijnt het bericht "SMS succesvol verzonden".

Stap 6

Stuur een bericht vanuit de SMSDirect.ru-applicatie op het VKontakte sociale netwerk, als u op deze site bent geregistreerd. Log in op jouw account. Klik op het gedeelte "Games" in het bovenste menu. Typ SMSDirect.ru in de zoekbalk. Installeer de applicatie op uw pagina en klik erop om te downloaden.

Stap 7

Voer het telefoonnummer van de MegaFon-abonnee van de Volga-vestiging in het formaat 7ххххххх in en typ uw bericht in het daarvoor bestemde veld. Onthoud dat bij het schrijven van Russische tekst 38 tekens met spaties voor u beschikbaar zijn, bij het typen van transliteratie - 108, en dat u niet meer dan 10 gratis berichten per dag kunt verzenden. Klik op Verzenden. Het bericht wordt zo snel mogelijk bij de geadresseerde bezorgd.

Stap 8

Als u zelf gebruik maakt van de diensten van de MegaFon-operator, staat het MegaFon-Bonus-programma voor u ter beschikking. Ontdek hoeveel bonuspunten er op je account zijn bijgeschreven door een bericht te sturen naar nummer 5010 met het nummer 0. Open dan de website volga.megafon-bonus.ru/spend/sms-mms/ in je browser. Kies op basis van het aantal bonuspunten dat je hebt een beloning uit 10, 20 of 50 gratis sms'jes.

Stap 9

Houd er rekening mee dat de beloning slechts één maand (30 dagen) geldig is. Een beloning bestellen: typ het USSD-commando in de regel naast de naam op je telefoon en druk op "Bellen". Stuur regelmatig een bericht naar de abonnee van de Megafon-Volga regio. In dit geval wordt er geen geld van uw rekening afgeschreven.

Aanbevolen: