Hoe Een IPad In Het Buitenland Te Kopen

Inhoudsopgave:

Hoe Een IPad In Het Buitenland Te Kopen
Hoe Een IPad In Het Buitenland Te Kopen

Video: Hoe Een IPad In Het Buitenland Te Kopen

Video: Hoe Een IPad In Het Buitenland Te Kopen
Video: How to purchase Apple products from apple.com | iPhone , iPad , Mac, Watch, TV, iPod 2024, Mei
Anonim

Met de ineenstorting van de USSR werd het mogelijk om goederen in het buitenland te kopen. In de loop der jaren is deze beweging alleen maar uitgebreid en versterkt, er zijn bepaalde kanalen opgezet. Je kunt er alles kopen, van kleding en schoenen tot meubels. Apple-apparaten zijn ook populair omdat het voordelig en gemakkelijk is om een iPad in het buitenland te kopen door deze in het land van herkomst te bestellen.

Hoe een iPad in het buitenland te kopen
Hoe een iPad in het buitenland te kopen

instructies:

Stap 1

Koop zelf een tablet, zonder hulp van iemand anders, als u Rusland op zakenreis of om een andere reden hebt verlaten. Houd er bij het kopen van meerdere tablets rekening mee dat u dingen vrij over de grens kunt vervoeren voor een maximumbedrag van 65 duizend roebel.

Stap 2

Bestel je tablet via vrienden of familie die de grens over gaan en van plan zijn vrij snel terug te keren. Met een dergelijke bezorging kost uw tablet u net zo goedkoop als in het eerste geval. Zorg ervoor dat u op papier de naam en kenmerken schrijft van wat u wilt krijgen.

Stap 3

De goedkoopste apparaten die u kunt kopen, bevinden zich in de Verenigde Staten. In Rusland zullen er geen problemen zijn met het gebruik ervan als u kiest voor de GSM-versie (normaal). De tweede optie, CDMA, werkt alleen in de Verenigde Staten, dus er zal geen contact zijn met Russische operators.

Stap 4

Bestel een iPad bij degenen die permanent in het buitenland wonen (die je goed kent). Met een gedetailleerde beschrijving kopen ze precies wat je nodig hebt en sturen ze de aankoop per post. Nadat u het pakket hebt ontvangen, ontvangt u ook een goedkope tablet, waarvan de kosten alleen maar toenemen door de verzendkosten.

Stap 5

Om goederen op internet te kopen, heeft u een kaart nodig die in het buitenland geldig is. Gebruik geen salaris, het is beter om een nieuwe te beginnen om jezelf te beschermen tegen de acties van fraudeurs. Open het bij een bank waar er geen vertragingen zijn bij het overboeken van geld, en in de valuta die u nodig hebt (om niet te verliezen bij conversie). En je kunt iPad zoeken in online winkels in andere landen.

Stap 6

De eBay-veilingservice is erg handig voor het bestellen van een tablet. Leer hem hier kennen: https://ebaytoday.ru/?puebtdid=49916. Om ermee te werken, moet u uw kaart aan het PayPal-systeem koppelen. Het is helemaal gratis en helemaal niet moeilijk. U kunt dit hier doen: https://www.paypal.com/ru. De aankoop kost je iets meer, maar levering (of geld terug) is gegarandeerd. En u kunt binnen enkele seconden een betaling in PayPal doen.

Stap 7

Zorg ervoor dat de iPad naar u wordt verzonden per EMS of per post van de overheid. Koerierslevering verhoogt de kosten van de tablet voor u met enkele honderden dollars. Verzeker het pakket zeker. Dit is maximaal 1% van de verzendkosten, maar je krijgt bij ontvangst van een beschadigde iPad een geld-terug-garantie.

Aanbevolen: