Hoe De Juiste Telefoon Op Het Android-platform Te Kiezen Bij Het Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Juiste Telefoon Op Het Android-platform Te Kiezen Bij Het Kopen?
Hoe De Juiste Telefoon Op Het Android-platform Te Kiezen Bij Het Kopen?

Video: Hoe De Juiste Telefoon Op Het Android-platform Te Kiezen Bij Het Kopen?

Video: Hoe De Juiste Telefoon Op Het Android-platform Te Kiezen Bij Het Kopen?
Video: Waar moet je op letten bij het kiezen van een nieuwe smartphone? 2024, Mei
Anonim

De markt voor mobiele telefoons is tegenwoordig letterlijk oververzadigd. Daarom is het soms moeilijk voor een eenvoudige gemiddelde consument om voor zichzelf de gadget te kiezen die echt het meest geschikt blijkt te zijn.

Een telefoon kiezen op het Android-platform
Een telefoon kiezen op het Android-platform

Het probleem van het kiezen van een smartphone of een telefoon stijgt in volle groei voor een persoon die naar een salon voor mobiele telefoons komt voor een nieuwe gadget. Vooral als de koper het verschijnen van nieuwe producten op de markt niet bijzonder volgt. Smartphones die op het Android-platform zijn gebouwd, worden door veel fabrikanten geproduceerd en daarom is de keuze niet zo eenvoudig.

We beslissen over de functionaliteit en prijscategorie

Het Android-platform biedt de gebruiker een hoogontwikkelde functionaliteit die al "in de basisconfiguratie" is, wat typisch is voor de meeste budget-smartphones. Dat is de reden waarom de modellen van verschillende fabrikanten niet veel van elkaar verschillen in termen van de reeks handige functies - ik bedoel de budgetsector van de markt voor mobiele gadgets. Verschillen kunnen misschien alleen zijn in de kenmerken van de interface van het apparaat (bijvoorbeeld de aanwezigheid en locatie van fysieke knoppen), de kwaliteit van de camera, de aanwezigheid en het type flitser, ondersteuning voor geheugenkaarten van een bepaald formaat. Het verschil kan zitten in het ontwerp van zowel het apparaat zelf als in de grafische kenmerken van het besturingssysteem.

Technische kenmerken zoals het type processor (merk, model, aantal cores, snelheid), de aanwezigheid van BlueTooth en wifi, de hoeveelheid RAM, ondersteuning voor 3G en LTE-netwerken zijn belangrijk. Natuurlijk, hoe hoger de werkfrequentie van de processor en hoe meer RAM, hoe beter de telefoon zal presteren. 512 megabyte RAM is bijvoorbeeld voldoende om de meeste taken uit te voeren die zijn ingesteld voor een goedkope smartphone, maar dit is misschien niet genoeg om "zware" games te spelen. Als je af en toe met speelgoed wilt spelen, kun je beter de verkoopmedewerker in de salon vragen om je een duurdere smartphone te laten zien, maar dan wel met een hele gigabyte RAM.

Je moet ook een grotere hoeveelheid intern geheugen kiezen, anders kan het downloaden van nuttige applicaties en games van de markt erg problematisch zijn - het beschikbare volume kan zeer binnenkort eindigen. Er is nooit veel geheugen. Als we het hebben over specifieke merken en modellen, dan kunt u tegen betaling stoppen bij smartphones van de Fly-lijn tot 5.000 roebel, of een binnenlandse HighScreen kopen.

Als je iets meer wilt

Maar nog steeds een budgetsmartphone - het is een budgetsmartphone. In aanwezigheid van een standaard set aan functies, onvoldoende stabiele werking, een kleine batterij, onstabiel werken met internet, een nogal slechte interface. Als iemand een Android-telefoon wil hebben met veel extra functies, een mooie interface, een grote batterij, een krachtige quad-coreprocessor, een grote hoeveelheid RAM en intern geheugen - let dan op de nieuwste modellen dure, elite-apparaten.

Er is veel vraag naar Samsung-apparaten op de markt. Heel goede modellen werden gepresenteerd door een groot Chinees bedrijf Lenovo. De prijs van dergelijke apparaten begint bij ongeveer 10-12 duizend roebel en strekt zich uit tot 29.000. U kunt ook een model kiezen uit het Japanse Sony, Fly en Alcatel presenteren ook hun modellen in deze prijscategorie.

Kenmerken van de functionaliteit van elite-smartphones op basis van Android zijn te zien aan het voorbeeld van een nieuwigheid van de Koreaanse gigant Samsung Galaxy Grand Neo. Echt werkende stembesturing, spraakherkenning en vertaling (met nasynchronisatie) in verschillende talen, bewegings- en gebarenbesturing, de mogelijkheid om met het gezicht te ontgrendelen en zelfs tekst naar spraak om te zetten - dit zijn lang niet alle functies van de telefoon.

Dat is het hele probleem. Bepaal welke functionaliteit u echt nodig heeft, kies het juiste model en - ontvang uw creditcard.

Aanbevolen: