Hoe U Geen Spijt Krijgt Van Het Kopen Van Een IPad

Inhoudsopgave:

Hoe U Geen Spijt Krijgt Van Het Kopen Van Een IPad
Hoe U Geen Spijt Krijgt Van Het Kopen Van Een IPad

Video: Hoe U Geen Spijt Krijgt Van Het Kopen Van Een IPad

Video: Hoe U Geen Spijt Krijgt Van Het Kopen Van Een IPad
Video: Полный обзор iPad Pro 2021 на M1 — брать или нет? 2024, April
Anonim

Veel mensen overwegen Apple-producten, maar zijn bang om te kopen, omdat de prijs bijt. Dit geldt vooral voor tablets. Tegenwoordig is het kiezen van een iPad veel moeilijker dan vroeger. Laten we een paar tips bekijken om u te helpen de juiste keuze te maken.

Hoe u geen spijt krijgt van het kopen van een iPad
Hoe u geen spijt krijgt van het kopen van een iPad

instructies:

Stap 1

Definieer het takenpakket. De gemakkelijkste manier om niet teleurgesteld te zijn in een aankoop, is om je duidelijk en duidelijk voor te stellen wat je ervan wilt. Dankzij het werk van Apple-medewerkers en externe ontwikkelaars kan iPad nu een groot aantal taken aan. Het is echter mogelijk niet voor alle mensen nuttig. Het is beter om meteen aan te geven welke kenmerken in welke mate je nodig hebt. Misschien is een andere, meer economische optie geschikt voor u.

Stap 2

Selecteer het volume. Moderne applicaties wegen veel en Apple-producten hebben opvallend weinig geheugen. Elke stap in het verhogen van het volume kost gebruikers 4.000 roebel. Dat is veel, maar er is geen alternatief. Het is beter om op de middenklasse modellen van 32 of 64 GB te blijven. 16 GB is meestal niet genoeg en 128 GB is te veel.

Stap 3

Selecteer het type verbinding. Ga je de tablet alleen op kantoor en thuis gebruiken, dan heb je LTE niet nodig, gewone wifi is voldoende. Als je echter van reizen houdt, kun je niet zonder nano-simkaart. Toegegeven, in Rusland zijn er maar heel weinig punten die overeenkomen met de formaten van dergelijke apparaten, maar ze zullen nog steeds een soort snelheid bieden.

Stap 4

Winstgevendheid. Als je het onbeduidende bedrag probeert te voldoen en een iPad wilt, kijk dan naar de vorige modellen. De iPad mini van vorig jaar kost je bijvoorbeeld 11.990 roebel. Al zijn er voor deze prijs aantrekkelijker opties. Als je echter een tablet koopt omwille van applicaties, dan is Apple de beste keuze. Hier vind je de nieuwste en meest interessante applicaties.

Aanbevolen: