Hoe Bel Je Vanuit Het Buitenland Naar Rusland

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Vanuit Het Buitenland Naar Rusland
Hoe Bel Je Vanuit Het Buitenland Naar Rusland

Video: Hoe Bel Je Vanuit Het Buitenland Naar Rusland

Video: Hoe Bel Je Vanuit Het Buitenland Naar Rusland
Video: Семья из Латвии переехала в Россию на постоянное место жительсктва. 2024, Mei
Anonim

Op toeristische en zakenreizen naar het buitenland is het voor veel mensen belangrijk om telefonisch contact te houden met naasten of collega's. Er zijn verschillende handige manieren om vanuit het buitenland naar Rusland te bellen.

Internationale communicatie
Internationale communicatie

Noodzakelijk

Mobiele telefoon (smartphone)

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende manier om vanaf een mobiel vanuit het buitenland naar Rusland te bellen, is door roaming te activeren. Om roaming te activeren, moet u contact opnemen met het kantoor van het mobiele bedrijf en een lijst verstrekken van landen waar u mogelijk een verbinding nodig hebt (vaak worden de kosten van een minuut gesprek in verschillende landen anders geïndexeerd). Grote mobiele operators bieden redelijk goedkope roaming naar populaire toeristische bestemmingen: Turkije, Egypte, buurlanden, maar ook Thailand en India. Roaming wordt vaak gekozen door degenen die in contact moeten komen met inkomende oproepen, omdat het telefoonnummer niet verandert.

Stap 2

Een goedkopere manier is om een reissimkaart te kopen. Simkaarten voor reizigers worden geproduceerd door verschillende bedrijven (Goodline, GSM-Travel, WellTell, enz.). In termen van de kosten van diensten zijn ze ongeveer hetzelfde, ze zijn actief in meer dan 100 landen van de wereld. Het nadeel van een toeristensimkaart is de wijziging van het gebruikelijke telefoonnummer (handig voor vakantiegangers, maar niet geschikt voor zakenmensen die op zakenreis naar het buitenland zijn gekomen) en de vrij hoge kosten van de simkaart zelf. Oproepen kosten meestal 3-4 roebel per minuut gesprek.

Stap 3

In bijna alle landen in Europa en Zuidoost-Azië kun je een lokale simkaart kopen. In de regel kan de aankoop in elke winkel worden gedaan. Voor registratie heeft u mogelijk een paspoort nodig (in Thailand, Cambodja, Maleisië, India zijn documenten niet nodig bij het kopen van een simkaart). De kosten van oproepen variëren van 5 tot 40 roebel per minuut gesprek, afhankelijk van het tarief. Lokale nummers zijn handig omdat u er verbinding mee kunt maken met internet en uw smartphone kunt gebruiken als navigator en apparaat om op internet te werken.

Stap 4

U kunt ook vanuit het buitenland in Rusland bellen met Skype, Viber, Line, enz. Hiervoor moet u elk apparaat bij u hebben waarmee u toegang hebt tot internet (laptop, tablet, smartphone, telefoon met Wi-Fi-ondersteuning)… Als je gratis draadloos internet hebt in een hotel of een café, kun je familieleden of collega's bellen met een van de bovenstaande programma's (als dezelfde programma's op hun computers of andere apparaten zijn geïnstalleerd). Met behulp van Skype is het ook mogelijk om reguliere telefoonnummers te bellen, mits je aansluit en de juiste tarieven betaalt. Skype, Viber en Line kunnen gratis worden geïnstalleerd op Android en iOS, evenals op elke versie van Windows, inclusief Windows voor telefoons en tablets.

Aanbevolen: