Hoe Sms'en Naar Het Buitenland

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Het Buitenland
Hoe Sms'en Naar Het Buitenland

Video: Hoe Sms'en Naar Het Buitenland

Video: Hoe Sms'en Naar Het Buitenland
Video: Zo haal jij je aardrijkskunde toets/examen! - Aardrijkskunde Kennisclips 2024, Maart
Anonim

Uw familie of vrienden zijn op vakantie geweest naar het buitenland, of wonen daar. Je wilt de hele tijd in contact zijn, maar de gesprekken zijn vrij duur. Wat te doen? Schrijf sms-berichten! Hoe sms je naar het buitenland zonder er al te veel geld voor te betalen?

Hoe sms'en naar het buitenland
Hoe sms'en naar het buitenland

instructies:

Stap 1

Kies voor gunstige tarieven. Veel mobiele bedrijven bieden, vooral tijdens de feestdagen, speciale tarieven voor vakantiegangers. Goedkoop bellen, sms'en bij communicatie met een bepaald land of de hele wereld tegelijk. Houd er rekening mee dat met dergelijke tarieven communicatie binnen de thuisregio meestal duurder is. Overweeg daarom of zo'n verbinding loont. Als je een oude maar werkende mobiele telefoon hebt of je toestel werkt met twee simkaarten tegelijk, dan kun je een extra kaart kopen speciaal voor communicatie met andere landen. Meestal betalen de kosten van een simkaart de verbinding, zelfs voor een korte vakantie.

Stap 2

SMS versturen via internet. Dit kan geheel gratis, ongeacht het land van bestemming of telecomoperators. Zoek een site waarmee u korte tekstberichten kunt verzenden. De meeste mobiele bedrijven bieden deze service rechtstreeks op hun officiële websites aan. U kunt echter niet allemaal berichten verzenden buiten Rusland. Op Wikipedia vindt u zelfs een lijst met sites van waaruit u sms'jes naar het buitenland kunt verzenden: https://en.wikipedia.org/wiki/SMS_gateways#Free_third-party_web_to_SMS_gateways.

Stap 3

Ga naar een site waar je gratis kunt sms'en. Selecteer het ontvangende land in de lijst. Vul de rest van de formuliervelden in - telefoonnummer van de ontvanger, berichttekst. De grootte is beperkt - van 120 tot 640 tekens. Als je meer wilt zeggen, schrijf dan een tweede bericht. Er is een beveiligingscode - deze verzekert de site tegen automatische mailing.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de ontvanger uw bericht niet kan beantwoorden. Daarom is het beter om vooraf af te spreken of jullie elkaar berichten via internet gaan sturen. Als je er nog niet eerder over hebt nagedacht, vermeld dan je telefoonnummer aan het einde van het bericht. Zorg ervoor dat u zich abonneert op het bericht - de ontvanger ontvangt het namens de site van waaruit u de sms hebt verzonden.

Aanbevolen: