Bellen Naar Het Buitenland Vanaf Een Mobiele Telefoon

Bellen Naar Het Buitenland Vanaf Een Mobiele Telefoon
Bellen Naar Het Buitenland Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Bellen Naar Het Buitenland Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Bellen Naar Het Buitenland Vanaf Een Mobiele Telefoon
Video: Telfort Mobiel bellen 2024, Maart
Anonim

Het komt vaak voor dat vrienden en kennissen op reis of permanent verblijf naar het buitenland gaan. Tegelijkertijd wil ik met hen in contact blijven. Hoe naar het buitenland bellen vanaf een mobiele telefoon? Laten we enkele opties bekijken.

Bellen naar het buitenland
Bellen naar het buitenland

Als een persoon op vakantie is vertrokken met een in de thuisregio geregistreerde simkaart (met andere woorden, hij woont in Irkoetsk en is vertrokken met een simkaart in Irkoetsk), zal het niet moeilijk zijn om hem vanaf een mobiele telefoon te bellen: de oproep zal voor u in rekening worden gebracht volgens het huidige tariefplan.

On-net gesprekken zijn bij veel tarieven gratis. Maar een rustend persoon zal worden beschouwd als zijnde in roaming, dat wil zeggen, er wordt betaald voor zowel inkomende als uitgaande oproepen.

Om vanaf een mobiele telefoon naar het buitenland te bellen in het geval dat een persoon naar een permanent verblijf is vertrokken en een lokaal nummer heeft geregistreerd, is het noodzakelijk om de regels voor het kiezen van internationale nummers te volgen.

Als u een stadsnummer belt, kiest u: 810 - landcode - stadscode - abonneenummer of + landcode - stadscode - abonneenummer. Bij het bellen naar een mobiele telefoon: 810 - landcode - operatorcode - abonneenummer of + landcode - operatorcode - abonneenummer.

Opmerking: om Oekraïne te bellen gebruiken ze de code van Oekraïne 380, maar alle lokale nummers beginnen met 0, en veel bellen + 380_0 … Er is verwarring en het systeem antwoordt: "Het nummer is verkeerd gekozen." Om fouten te voorkomen, wordt aanbevolen om +38 (niet 380) te bellen en vervolgens het nummer vanaf 0.

Het is vermeldenswaard dat het niet altijd mogelijk is om vanaf een mobiele telefoon naar het buitenland te bellen vanwege de dure prijzen: een minuut gesprek wordt in rekening gebracht vanaf 6 roebel en meer (afhankelijk van de richting van de oproep en tariefplantarieven). Internettoepassingen zoals Skype, Viber, WhatsApp, enz. kunnen de situatie redden. Met relatief goedkope wifi-diensten is bellen via applicaties nog winstgevender.

Bij oude tariefplannen kan je met IP-telefonie naar het buitenland bellen - een IP-oproep (ook via internet, maar zonder extra applicaties). Om dit te doen, moet u vanaf uw mobiele telefoon bellen: 147 - 810 - landcode - abonneenummer of 147 - 810 - landcode - stadscode - abonneenummer.

Nieuwe tariefplannen (bijvoorbeeld Tele2-tarieven "Zwart", "Zeer zwart", "Zwartste", "Oranje", enz.) bieden geen IP-telefonieservice.

Aanbevolen: