Hoe Te Betalen Voor Apps

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Apps
Hoe Te Betalen Voor Apps

Video: Hoe Te Betalen Voor Apps

Video: Hoe Te Betalen Voor Apps
Video: How To Pay for APPS AND GAMES ON PLAY STORE With MOBILE MONEY 2024, Mei
Anonim

Mobiele applicaties zijn in staat om het hele mensenleven te transformeren. Het zijn geweldige hulpmiddelen voor plezier, werk, studie en tijdbeheer. Maar kwaliteitsapps kosten geld. Hoe betaal ik voor apps?

Hoe te betalen voor apps
Hoe te betalen voor apps

instructies:

Stap 1

Het meest gebruikte mobiele besturingssysteem ter wereld is Android van Google. In veel opzichten wordt de bekendheid en liefde van gewone gebruikers verklaard door de gratis en gemakkelijke bediening. Android is een flexibel systeem, u kunt er "live wallpapers" op installeren, het uiterlijk naar eigen goeddunken veranderen.

Stap 2

Om applicaties te installeren, moet u zich registreren in de Google Play Store. Vervolgens moet u uw mobiele apparaat synchroniseren met het systeem. Nu kunnen gratis apps met één klik worden geïnstalleerd. Voor betaalde apps moet u een Google Wallet maken.

Stap 3

Als je één Google-account hebt (Gmail of Google+ mail), kun je je meteen registreren op wallet.google.com. Als u geen account heeft, kunt u deze bij dezelfde service registreren. Om veiligheidsredenen moet u uw Google-portemonnee aan uw telefoonnummer koppelen.

Stap 4

Nu kunt u doorgaan met betalen voor Android-apps. Klik in de Google Play Store op de prijs van de applicatie, selecteer "Betalingsmethoden". U kunt creditcardmiddelen of elektronisch geld van Webmoney- of Yandex. Money-systemen gebruiken.

Stap 5

Een van de gemakkelijkste manieren om apps te kopen, is door te betalen via uw mobiele provider. Vertegenwoordigers van de Grote Drie: Megafon, MTS en Beeline stellen u in staat om direct geld van uw rekening af te schrijven. Om de bewerking uit te voeren, selecteert u het tabblad "Betaling via operator" in het menu "Betaalmethoden", controleert u de gegevens en betaalt u. Het geld wordt binnen 15 minuten van de rekening afgeschreven.

Stap 6

Om te betalen voor de Apple AppStore-software voor mobiele technologie, worden de gegevens gebruikt die zijn opgegeven tijdens de registratie van de gebruikers-ID (een enkele systeem-ID). Een gekoppelde Visa of MasterCard is vereist, het geld wordt automatisch afgeschreven.

Aanbevolen: