Hoe Te Betalen Voor Een Telefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Een Telefoon?
Hoe Te Betalen Voor Een Telefoon?

Video: Hoe Te Betalen Voor Een Telefoon?

Video: Hoe Te Betalen Voor Een Telefoon?
Video: Betalen met je smartphone 2024, Mei
Anonim

U kunt op verschillende manieren voor uw telefoon betalen. Doe een bankoverschrijving, doe een betaling in een gespecialiseerde salon, betaal via internet, zet geld op een rekening via een betaalterminal, stuur geld vanaf een andere telefoon, uiteindelijk kunt u een expresbetaalkaart kopen en activeren. Laten we de laatste telefonische betalingsoptie eens nader bekijken als de handigste manier om dit probleem op te lossen. Met deze methode bent u niet afhankelijk van waar u zich op dit moment bevindt. Deze procedure kan met evenveel succes worden uitgevoerd op vakantie, thuis, op zakenreis als op het werk.

Hoe te betalen voor een telefoon?
Hoe te betalen voor een telefoon?

Het is nodig

Express betaalkaart. Mobiele telefoon in werkende staat

instructies:

Stap 1

Koop een expresbetaalkaart bij het dichtstbijzijnde verkooppunt van informatieproducten. Dit ding kan verschillende coupures hebben - 100, 200, 300, 500, 1000, 3000 roebel. Kies de meest geschikte kaart voor jezelf.

Stap 2

Als je hebt gekocht wat je nodig hebt, moet je de instructies zeker aandachtig lezen. Meestal wordt een gedetailleerde procedure afgedrukt op de achterkant van deze betaalkaart of op de bijsluiter.

Stap 3

Herlaad het account op uw mobiele telefoon, precies volgens de stapsgewijze instructies die in de instructies worden beschreven. Het geld verschijnt binnen enkele minuten op uw mobiele account.

Aanbevolen: