Hoe Te Betalen Voor "Tricolor"

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor "Tricolor"
Hoe Te Betalen Voor "Tricolor"

Video: Hoe Te Betalen Voor "Tricolor"

Video: Hoe Te Betalen Voor
Video: How-to: Install an LED tricolor masthead light | Sailing Zingaro 2024, April
Anonim

Satelliet-uitzendingen "Tricolor TV" vanwege de lage kosten en goede kwaliteit is populair bij miljoenen kijkers. Na een jaar lang een set apparatuur te hebben geïnstalleerd, is het bekijken van kanalen gratis, daarna wordt het noodzakelijk om te betalen voor het bekijken van een pakket betaalde kanalen.

Hoe te betalen voor "Tricolor"
Hoe te betalen voor "Tricolor"

instructies:

Stap 1

De makkelijkste en voordeligste optie is om via betaalterminals te betalen. Zoek het Tricolor TV-logo in het gedeelte 'Televisie' en klik erop. Selecteer het pakket waarvoor u wilt betalen. Voer vervolgens het 12-cijferige ID-nummer van uw ontvanger in, deze moet vooraf worden vastgelegd, en voer het benodigde bedrag in.

Stap 2

Om de ID te achterhalen, drukt u op de "Menu"-knop op de afstandsbediening van de ontvanger en selecteert u de regel "Status". Onderaan het venster dat verschijnt, wordt de ID van uw ontvanger weergegeven. Wees voorzichtig bij het schrijven van ID en het invoeren van gegevens in de terminal! Let op de terminalcommissie, de gedane betaling moet er rekening mee houden.

Stap 3

U kunt betalen voor "Tricolor TV" in communicatiewinkels (Euroset, Svyaznoy, MTS) en in winkelnetwerken (Eldorado en anderen).

Stap 4

Volg de link om te betalen met het elektronische betalingssysteem WebMoney:

Voer de ontvanger-ID in, selecteer het gewenste pakket en voer het gewenste bedrag in. Bekijk hier de pakketprijzen:

Stap 5

Volg de link om te betalen via het Yandex. Money-betalingssysteem:

Log in op uw account, zoek de sectie "Televisie". Selecteer daarin de betaling voor Tricolor TV-diensten en volg de instructies.

Stap 6

Als je een QIWI-portemonnee hebt, kun je deze gebruiken om te betalen door de link te volgen: https://w.qiwi.ru/features.action en selecteer "Tricolor TV" in de lijst.

Stap 7

U kunt het pakket tv-zenders betalen met een Visa of MasterCard bankkaart, volg hiervoor de link en volg de instructies:

Stap 8

Het is mogelijk om voor Tricolor TV-diensten te betalen vanaf een mobiele telefoonrekening, volg hiervoor de link:

Selecteer het gedeelte "Hoe te betalen" en volg de instructies.

Stap 9

U kunt voor Tricolor TV betalen met een betaalkaart, deze kopen in winkels die apparatuur verkopen voor het ontvangen van satellietzenders.

Aanbevolen: