Hoe Te Betalen Voor NTV-plus

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor NTV-plus
Hoe Te Betalen Voor NTV-plus

Video: Hoe Te Betalen Voor NTV-plus

Video: Hoe Te Betalen Voor NTV-plus
Video: 🔔Димаш Кудайберген на съемочной площадке. Репетиция ремейка (SUB) 2024, April
Anonim

NTV-plus biedt, net als veel andere televisieaanbieders, een breed scala aan betaalmogelijkheden voor de dienstverlening aan haar klanten. Het enige dat u hoeft te doen, is de optie kiezen die het beste bij u past en deze gebruiken.

Hoe te betalen voor NTV-plus
Hoe te betalen voor NTV-plus

instructies:

Stap 1

Betaal online. Deze methode is het meest mobiel, omdat u hiermee geld kunt overmaken zonder uw huis te verlaten. U hebt echter een bankkaart of een speciale kaart met een streepjescode nodig die u vooraf in het centrum van de provider hebt gekocht. Ga naar de website van HTB-Plus. Ga naar uw persoonlijke sectie en selecteer de optie "betaling voor diensten". Nadat u de voor u meest geschikte methode heeft gekozen, voert u een betaling uit door de nodige gegevens te verstrekken.

Stap 2

Vertrouw geen sites van derden die soms op internet verschijnen. Er zijn geen partnerdiensten waarmee u slechts voor een deel van de diensten of iets anders kunt betalen. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit gewoon oplichters die op jacht zijn naar uw geld.

Stap 3

Betaal voor tv via de dichtstbijzijnde terminal. In elke grote winkel vind je wel een betaalautomaat waarmee je kunt betalen. Ga naar de TV-sectie, vind NTV-plus in de algemene lijst. Als je deze sectie niet kunt vinden, of er is helemaal geen sectie, probeer dan door andere secties te bladeren. Verwarring over de machine is heel gewoon, en het is goed mogelijk dat u de organisatie die u nodig heeft in een andere sectie vindt.

Stap 4

Controleer de ingevulde gegevens goed. Als u een onjuiste gebruikersnaam of andere gegevens invoert, kunt u het geld terugkrijgen als u de cheque bewaart, maar deze procedure is vrij lang en onaangenaam.

Stap 5

Om geen commissie te betalen, moet u geld overmaken via mobiele salons, bijvoorbeeld Euroset, Svyaznoy en anderen. Ofwel betalen op dezelfde manier via de automaat, maar zonder commissie, of via de kassier, als deze salon een dergelijke service biedt.

Stap 6

Bezoek het NTV-plus kantoor. Dit is misschien niet de gemakkelijkste, maar duidelijk de meest betrouwbare manier. U kunt overleggen over zaken die voor u van belang zijn, meer te weten komen over lopende promoties en tarieven en natuurlijk betalen voor de levering van diensten, en tegelijkertijd een kaart kopen om de volgende keer vanuit huis voor diensten te betalen.

Aanbevolen: