Hoe Te Betalen Voor Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Beeline
Hoe Te Betalen Voor Beeline

Video: Hoe Te Betalen Voor Beeline

Video: Hoe Te Betalen Voor Beeline
Video: WTF Beeline/Секрет Beeline 2024, Mei
Anonim

Beeline is een van de toonaangevende mobiele operators in Rusland, en een van de hoogste kwaliteit en meest betrouwbare operators. Met de nieuwste technologieën kunt u snel en gemakkelijk betalen voor Beeline-communicatiediensten.

Hoe te betalen voor beeline
Hoe te betalen voor beeline

instructies:

Stap 1

U kunt uw gsm-saldo opwaarderen en als volgt betalen voor diensten:

- In servicecentra en communicatiesalons Beeline.

- In de salons van communicatie "Euroset" of met behulp van de "Euroset" -kaart "Kukuruza".

- Op de officiële website van Beeline met behulp van de officiële mobiele applicatie "Wallet One".

Stap 2

Vanaf elke bankkaart in Rusland via de juiste geldautomaat. In de opties moet u de functie selecteren - Betaal voor een mobiele telefoon en selecteer de lijst met operators - Beeline en voer het nummer in dat u nodig hebt om de mobiele telefoon aan te vullen. De operatie wordt uitgevoerd zonder commissie en rente-opname.

Stap 3

U kunt betalen via de QIWI betaalterminal. Bij het uitvoeren van deze handeling wordt een door de terminal bepaald percentage ingetrokken.

Stap 4

U kunt voor Beeline betalen via een virtuele kaart. In dit geval moet u naar de betaalrekening op internet van deze kaart gaan en de dienst - "Betaling voor mobiele communicatie" of "Betaling voor mobiele diensten" selecteren en vervolgens het mobiele telefoonnummer invoeren.

Stap 5

Met de Mastercard van "Svyaznoy" kunt u zowel met de kaart zelf via de terminal als met deze kaart via een virtuele betaalrekening betalen voor mobiele communicatie.

Aanbevolen: