Een Geheugenkaart Voor Je Telefoon Branden

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart Voor Je Telefoon Branden
Een Geheugenkaart Voor Je Telefoon Branden

Video: Een Geheugenkaart Voor Je Telefoon Branden

Video: Een Geheugenkaart Voor Je Telefoon Branden
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, Mei
Anonim

Als de mogelijkheden van je mobiele telefoon je in staat stellen om muziek en video af te spelen, dan kan zo'n apparaat gemakkelijk worden gebruikt als een zakmediaspeler. Om dit te doen, moet je veel verschillende melodieën en video's op je mobiel zetten. Meestal wordt een extra geheugenkaart gebruikt om dergelijke bestanden te downloaden, omdat het apparaat zelf vaak niet genoeg ruimte heeft om een grote hoeveelheid informatie op te slaan. U kunt in een paar eenvoudige stappen een geheugenkaart voor uw telefoon schrijven.

Een geheugenkaart voor je telefoon branden
Een geheugenkaart voor je telefoon branden

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon
  • - geheugenkaart
  • - kaartlezer
  • - computer

instructies:

Stap 1

Brand eerst de muziek en video's die u op uw telefoon wilt branden op de harde schijf van uw computer. Zet al je media in één map.

Stap 2

Als uw mobiele telefoon in de opslagmodus kan werken wanneer deze is aangesloten op een computer, plaats dan een geschikte geheugenkaart in de overeenkomstige sleuf van het apparaat. Verbind vervolgens uw mobiele telefoon met uw pc via een USB-kabel of Bluetooth-verbinding.

Stap 3

Selecteer in het informatievenster dat op het scherm van de mobiele telefoon verschijnt de modus "Opslag". Open vervolgens op uw pc de C-schijf en zoek de map waar de benodigde mediabestanden zich bevinden.

Stap 4

Selecteer na het openen van de map de muziekbestanden en druk op de rechtermuisknop. Selecteer "Kopiëren" in de lijst die verschijnt.

Stap 5

Klik vervolgens op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van de computer en selecteer in het venster dat verschijnt het gedeelte "Deze computer". Vind uw nieuwe verwisselbare schijf in deze categorie.

Stap 6

Open het aangesloten apparaat en open de map waarin uw muziekbestanden zijn opgeslagen. Plaats vervolgens de cursor in het venster met de inhoud van de map en selecteer "Plakken" door op de rechtermuisknop te klikken.

Stap 7

Kopieer vervolgens de voorbereide video's op dezelfde manier. Ga naar de video-opslagmap op de geheugenkaart en plak de gekopieerde bestanden erin.

Stap 8

Nadat de benodigde bestanden volledig op de geheugenkaart zijn geplaatst, koppelt u het apparaat los van de pc. Klik hiervoor in de rechterbenedenhoek van het scherm op het pictogram "Hardware en schijven veilig verwijderen".

Stap 9

Als het om wat voor reden dan ook onmogelijk is om uw telefoon op de computer aan te sluiten, sluit dan een kaartlezer aan op de pc die geschikt is voor uw geheugenkaart. Plaats vervolgens de kaart in de juiste sleuf van het apparaat en open het gedeelte "Deze computer" op de pc.

Stap 10

Kopieer de voorbereide mediabestanden van uw harde schijf en plak ze in de juiste mappen op de schijf. Verwijder het apparaat na deze handeling veilig.

Aanbevolen: