Hoe Een Game Op Schijf Te Branden Voor PS2

Inhoudsopgave:

Hoe Een Game Op Schijf Te Branden Voor PS2
Hoe Een Game Op Schijf Te Branden Voor PS2

Video: Hoe Een Game Op Schijf Te Branden Voor PS2

Video: Hoe Een Game Op Schijf Te Branden Voor PS2
Video: 【Tutorial】How to BURN PlayStation 2 Games on a DVD-R Disc [2020] 2024, April
Anonim

PlayStation 2 is de populairste gameconsole op de markt. Een van de belangrijkste problemen van deze console is het opnemen van games op schijf en het verdere gebruik ervan.

Hoe een game op schijf te branden voor PS2
Hoe een game op schijf te branden voor PS2

instructies:

Stap 1

Leg blanco's klaar. Het formaat is niet belangrijk, je kunt zelfs de goedkoopste dvd-r of dvd+r gebruiken. PlayStation 2 kan alle opties accepteren, de enige uitzondering zijn de consoles, die in 2001 zijn uitgebracht. Ze kunnen de informatie op de DVD + R-schijf mogelijk niet correct lezen. In dit geval wordt het gebruik van RW afgeraden, omdat er tijdens het schrijven fouten kunnen worden ontdekt.

Stap 2

Installeer een software voor het branden van schijven. Standaard Windows-tools helpen niet. De beste op dit gebied zijn UltraISO, Nero Burning en Alcohol 120%. U kunt elke optie kiezen die voor u handig is. Nadat u de software hebt geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op om uw wijzigingen op te slaan.

Stap 3

Nadat u de pc hebt aangezet, plaatst u de schijf in de dvd-rom. Open een van de programma's (het werkingsprincipe is voor hen bijna hetzelfde). Selecteer de optie om bestanden naar schijf te schrijven. Er gaat een venster voor je open, verdeeld in twee blokken. De linker bevat de gegevens van uw computer, de rechter - de gegevens die moeten worden vastgelegd. Sleep de vereiste bestanden gewoon en zet ze neer.

Stap 4

Houd er rekening mee dat aan de onderkant de volheid van de schijf en de aanbevolen opnamegrootte worden weergegeven. Nadat u alle gegevens hebt overgedragen, klikt u op de knop "Volgende" en stelt u de opname-instellingen in. Hoe lager de snelheid, hoe beter de bediening zal zijn, maar je zult veel langer moeten wachten. Vergeet niet het type schijf te specificeren - PlayStation 2. Druk op de "Start"-knop en wacht tot het programma de procedure voltooit.

Aanbevolen: