Een Schijfkopie Koppelen

Inhoudsopgave:

Een Schijfkopie Koppelen
Een Schijfkopie Koppelen

Video: Een Schijfkopie Koppelen

Video: Een Schijfkopie Koppelen
Video: How to Mount ISO Disk Image Files in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Er zijn twee manieren om een schijfkopie die naar uw computer is gedownload af te spelen. U kunt de afbeelding op een cd of dvd branden, of u kunt op een gemakkelijkere manier de schijf openen met een virtueel station.

Een schijfkopie koppelen
Een schijfkopie koppelen

Noodzakelijk

Om een virtuele diskettedrive te maken waarin u een schijf in de vorm van een image kunt "invoegen", moet u een van de emulatorprogramma's op uw computer installeren. Hiervoor is het gebruikelijk om Alcohol 120% of Daemon Tools te gebruiken. U kunt de programma's downloaden op de officiële websites van de ontwikkelaars: www.alcohol-soft.com en www.daemon-tools.cc. U moet geld betalen om Alcohol Soft-producten te gebruiken en Daemon Tools wordt gratis verspreid

instructies:

Stap 1

Om een schijfkopie te koppelen, downloadt en installeert u een van de emulatorprogramma's en voert u deze uit.

Stap 2

Als u Daemon Tools hebt geïnstalleerd, klikt u in het programmavenster op de knop "Bestand toevoegen".

Stap 3

Selecteer in het geopende venster de afbeelding die op uw computer is opgeslagen. De afbeelding wordt toegevoegd aan de map met programmaafbeeldingen.

Stap 4

U hoeft er alleen maar op te dubbelklikken om de afbeelding te koppelen. Er wordt automatisch een venster geopend met de inhoud van de schijf.

Stap 5

Als u Alcohol 120% hebt geïnstalleerd, klikt u in het programmavenster op de knop "Virtuele schijf" in het menu "Instellingen".

Stap 6

Maak een virtuele schijf door het nummer "1" te selecteren in het gedeelte "Aantal virtuele schijven" en klik op "OK".

Stap 7

Een virtueel diskettestation verschijnt in het onderste venster van het programma. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Afbeelding koppelen.

Stap 8

In het geopende venster, bladert u door de inhoud van uw computer, selecteert u uw schijfkopie. De schijfkopie wordt gemount en er wordt automatisch een venster met de inhoud geopend.

Aanbevolen: