Een Telefoonnummer Koppelen

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Koppelen
Een Telefoonnummer Koppelen

Video: Een Telefoonnummer Koppelen

Video: Een Telefoonnummer Koppelen
Video: Hoe voeg je een telefoonnummer toe aan je account? 2024, April
Anonim

Tegenwoordig wordt het steeds vaker nodig om een telefoonnummer te koppelen aan een van de online diensten. Dit is nodig om op sommige sites verschillende betalingen te doen of in te loggen op uw account. Deze procedure zal niet lang duren.

Het binden van een telefoonnummer is een noodzakelijke procedure
Het binden van een telefoonnummer is een noodzakelijke procedure

instructies:

Stap 1

Probeer uw telefoonnummer te koppelen aan uw bankkaart. Dit kan nodig zijn om notificaties van de bank te ontvangen over de betalingen op uw nummer, maar ook om betalingstransacties uit te voeren. Bezoek een bankfiliaal met een paspoort en bestel de juiste dienst. Binnen een week wordt ze aangesloten. Bij sommige banken kunt u dit via hun online diensten doen. U kunt bijvoorbeeld een kaart aan een telefoonnummer koppelen via Sberbank Online of Alfa-Click.

Stap 2

Koppel je account aan het telefoonnummer op het sociale netwerk waarmee je bent geregistreerd. De meeste sites herinneren u nu automatisch aan de noodzaak van deze procedure. Met behulp van een mobiele telefoon kunt u snel een verloren wachtwoord herstellen of uw account terugkrijgen, dat is gehackt door hackers. Ga gewoon naar de instellingen van uw sociale media-profiel en zoek naar de optie voor het binden van de telefoon. Nadat u uw nummer hebt opgegeven, wordt er een sms-bericht met een speciale code naar toe gestuurd, die moet worden ingevoerd in het veld dat op de site verschijnt. Het koppelen van een account aan een nummer op postdiensten werkt op een vergelijkbare manier: "Mail.ru", "Yandex", "Google", enz.

Stap 3

Vergeet niet uw telefoonnummer te koppelen aan uw account in elektronische betalingssystemen. Meestal is dit al een van de belangrijkste fasen tijdens de registratie bij services zoals Web Money, Yandex. Money, Skrill en anderen. Bij het aanmaken van een account wordt u gevraagd uw telefoonnummer in te voeren. Als u deze stap overslaat, kunt u in de toekomst geen betalingstransacties meer uitvoeren en niet inloggen op uw profiel. Door de telefoon op te geven, ontvangt u er een registratiecode op, die ook uw primaire wachtwoord wordt. Bovendien krijgen gebruikers met de juiste nummers een hogere factureringsstatus.

Aanbevolen: