Een Kaart Aan Een IPhone Koppelen Voor Betaling For

Inhoudsopgave:

Een Kaart Aan Een IPhone Koppelen Voor Betaling For
Een Kaart Aan Een IPhone Koppelen Voor Betaling For

Video: Een Kaart Aan Een IPhone Koppelen Voor Betaling For

Video: Een Kaart Aan Een IPhone Koppelen Voor Betaling For
Video: Apple Pay: zo werkt het! Nu bij ING, ABN Amro en Rabobank 2024, Mei
Anonim

Het betalen van aankopen via speciale mobiele apparaten in smartphones wordt de norm van het dagelijks leven. Niet iedereen past zich echter meteen aan innovatie aan. Het opzetten van een kaart om aankopen via de iPhone te betalen is een eenvoudige taak - de iPhone is tenslotte precies gemaakt als de kroon op eenvoud en esthetiek.

Apple Pay
Apple Pay

Instructies voor het koppelen van een kaart aan een iPhone voor betaling

De meesten van ons verlaten het huis met drie basisbehoeften: sleutels, portemonnee en smartphone. Maar de laatste jaren brengen steeds meer mensen de laatste twee objecten samen. Nee, we hebben het niet over telefooncellen waar ook contant geld in zit. Uw smartphone kan uw financiële gegevens opslaan en gebruiken om veilige, directe betalingen in de winkel te doen. Dit klinkt misschien vaag futuristisch, maar u kunt met uw mobiele telefoon controleren of de winkel waar u winkelt de benodigde apparatuur heeft.

Als je nieuw bent in de wereld van app-gebaseerde betalingen, maar je wilt overstappen van de oude benadering naar het werken met girale betalingen op je kaarten, dan is het instellen van alles wat je nodig hebt vrij eenvoudig. In feite heb je alles wat je hiervoor nodig hebt al in je iPhone.

Apple Pay kwam voor het eerst uit op 9 september 2014. Het is nu voorgeïnstalleerd op de meeste Apple-hardwareproducten, waaronder de Apple Watch en iPhone (ten minste versie 6 of hoger). U kunt dit programma gebruiken om aankopen te betalen op internet, in apps, in fysieke winkels: Apple Pay wordt geaccepteerd door elk punt dat contactloze betalingen ondersteunt, zoals BestBuy, Staples, Disney-Store, Starbucks, Walgreens en vele anderen.

Apple maakt het ongelooflijk eenvoudig om met de Apple Pay-app aan de slag te gaan door deze snel te koppelen aan je bestaande iTunes-creditcard of -betaalpas. Natuurlijk moet uw bank Apple-Pay zeker ondersteunen, maar als de bank om wat voor reden dan ook geen mobiele betalingen ondersteunt, dan kunt u ze zowel op internet als in de winkel instellen - met slechts een paar klikken.

Banken die Apple Pay ondersteunen, worden ondersteund door de meeste financiële instellingen en creditcardmaatschappijen in de Verenigde Staten. Apple biedt een bijgewerkte lijst van alle financiële instellingen die Apple Pay accepteren.

Hoe u uw iTunes-betaalmethode in slechts een paar tikken aan ApplePay koppelt

  1. Start de Passbook-app op een Apple Pay-compatibele iPhone of iPad
  2. Trek het naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm om een plusteken te zien - klik op het plusteken
  3. Klik op "Apple Pay" configureren
  4. Log in op uw iCloud-account
  5. Klik op "Gebruik kaart in bestand met - iTunes"
  6. Controleer de 3-cijferige beveiligingscode op de achterkant van uw creditcard
  7. Accepteer de voorwaarden

Je hebt het gedaan!

Dat is alles! Het kan enkele seconden duren voordat Apple Pay uw kaart activeert voor gebruik. U ontvangt een melding wanneer uw kaart klaar is voor gebruik.

Aanbevolen: