Hoe Android Los Te Koppelen Van Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Android Los Te Koppelen Van Internet
Hoe Android Los Te Koppelen Van Internet

Video: Hoe Android Los Te Koppelen Van Internet

Video: Hoe Android Los Te Koppelen Van Internet
Video: Исправьте подключение к Wi-Fi, но нет доступа к Интернету на телефоне и планшете Android 2024, Mei
Anonim

Sommige smartphones en mobiele computers met het Android-besturingssysteem gebruiken actief bronnen om een internetverbinding te onderhouden. In gevallen waarin deze verbinding niet nodig is, wordt aanbevolen om de werking ervan handmatig uit te schakelen.

Android loskoppelen van internet
Android loskoppelen van internet

instructies:

Stap 1

Schakel uw tablet of smartphone in en wacht tot het Android-systeem is opgestart. Ga daarna naar het hoofdmenu met apparatuurinstellingen. Selecteer "Draadloos en netwerken". Volledige blokkering van absoluut alle communicatiekanalen wordt bereikt door de functie "Vliegmodus" te activeren. Vink het vakje naast dit item aan.

Stap 2

Helaas zijn er Android OS-versies die deze optie niet ondersteunen. Als u een relatief oud systeem zoals 2.3 gebruikt, moet u elk communicatiekanaal handmatig uitschakelen.

Stap 3

Schakel de Bluetooth-functie uit door het vakje met dezelfde naam uit te schakelen. Schakel de wifi-adapter op dezelfde manier uit. De beschreven methode zal leiden tot volledige isolatie van het apparaat van externe netwerken.

Stap 4

Als u verbinding met een specifiek toegangspunt wilt voorkomen, wijzigt u de instellingen van het apparaat. Open het menu Wi-Fi-instellingen. Vink de vakjes aan naast Netwerkmeldingen en wifi.

Stap 5

Wacht even totdat de lijst met beschikbare draadloze verbindingen is voltooid. Voorkom dat u verbinding maakt met een onnodig toegangspunt. Houd hiervoor uw vinger op de naam van een specifiek netwerk.

Stap 6

Het uitgebreide menu toont de gedetailleerde kenmerken van het toegangspunt. Klik op de knop Geen verbinding maken. Volg deze procedure om automatische verbinding met andere draadloze netwerken te voorkomen.

Stap 7

Als u de GPRS-verbinding moet verbreken, wijzigt u de verbindingsinstellingen. Selecteer hiervoor het item "Mobiel netwerk" in het menu "Instellingen". U kunt de verbinding niet zomaar verbreken, dus stel de verkeerde verbindingsparameters in. Wijzig de AP-naam of persoonlijke configuratie-instellingen. Sla de nieuwe parameters op.

Aanbevolen: