Hoe Los Te Koppelen Van Megafoon

Inhoudsopgave:

Hoe Los Te Koppelen Van Megafoon
Hoe Los Te Koppelen Van Megafoon

Video: Hoe Los Te Koppelen Van Megafoon

Video: Hoe Los Te Koppelen Van Megafoon
Video: How to Mail Merge in Word, Excel & Outlook 2024, Mei
Anonim

Het aantal mobiele providers dat met elkaar concurreert op het gebied van kwaliteit en prijs van de aangeboden diensten neemt toe. De abonnee bevindt zich in een situatie van keuze en kan op elk moment het contract met de vorige operator beëindigen om de meest winstgevende samenwerking te kiezen.

Hoe los te koppelen van Megafoon
Hoe los te koppelen van Megafoon

Het is nodig

  • - paspoort;
  • - rekeningnummer;
  • - toepassing.

instructies:

Stap 1

Om het servicecontract met het Megafon-netwerk te kunnen beëindigen, mag je geen betalingsachterstand hebben voor mobiele diensten en mag je 2 maanden ervoor niet roamen.

Stap 2

Als je een negatief saldo hebt, vul dan je rekening zo aan dat het een beetje overlapt met het bedrag van de schuld.

Stap 3

Als uw simkaart informatie bevat die voor u van belang is, zorg er dan voor dat u deze overzet naar een ander opslagmedium. Anders loopt u het risico zonder toegang tot de benodigde informatie te komen, aangezien na beëindiging van het contract uw simkaart wordt geblokkeerd.

Stap 4

Geef de locatie op van het dichtstbijzijnde Megafon-klantenservicekantoor. Deze informatie is te vinden op de officiële website van de exploitant. Open op de hoofdpagina van de bron de sectie "Help en service", geef uw regio aan en klik in de linkerkolom op de link "Onze kantoren".

Stap 5

Bezoek persoonlijk of door uw gemachtigde (met een notariële volmacht) in plaats van uzelf een bezoek te brengen aan het salon-vertegenwoordigingskantoor van de Megafon-operator. Neem uw persoonlijke paspoort, gegevens van uw huidige bankrekening mee (als u van plan bent het saldo van uw telefoonrekening naar een bankrekening over te schrijven). Het paspoort en de volmacht van de vertegenwoordiger zijn vereist als uw vertegenwoordiger het contract met het Megafon-mobiele bedrijf beëindigt.

Stap 6

Vul de aanvraag in op het voorgeschreven formulier, geef daarin kort de reden aan van uw onwil om in de toekomst gebruik te maken van de diensten van Megafon. Voeg een nummer en handtekening toe.

Stap 7

U kunt het saldo ook na beëindiging van het contract contant van uw rekening ontvangen aan de kassa, het saldo van een andere abonnee aanvullen, geld overboeken naar uw andere persoonlijke rekening bij een mobiel bedrijf.

Aanbevolen: