Hoe Bel Je Het Netnummer In Oekraïne

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Het Netnummer In Oekraïne
Hoe Bel Je Het Netnummer In Oekraïne

Video: Hoe Bel Je Het Netnummer In Oekraïne

Video: Hoe Bel Je Het Netnummer In Oekraïne
Video: How To Start Affiliate Marketing For Beginners 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een code voor verschillende steden in Oekraïne vereist kennis van vele subtiliteiten. Ten eerste zijn de kiesregels in 2009 gewijzigd en ten tweede kan de code veranderen afhankelijk van het aantal cijfers in het telefoonnummer van uw abonnee.

Hoe bel je het netnummer in Oekraïne
Hoe bel je het netnummer in Oekraïne

Noodzakelijk

Telefoon

instructies:

Stap 1

De algemene regel voor oproepen binnen Oekraïne gaat uit van de volgende volgorde van acties. Neem de hoorn op, zorg ervoor dat u een continue pieptoon hoort. Kies vervolgens het interlokale netnummer. Kies vervolgens de code en vervolgens de abonneecode. Na het kiezen van de uitvoerindex moet er nog een continue pieptoon volgen.

Stap 2

De stadscode is eenvoudig te vinden op de bijbehorende sites die volledige lijsten met steden in Oekraïne bieden. Gebruik bijvoorbeeld deze site

Stap 3

Verder moet er rekening mee worden gehouden dat er in Oekraïne zevencijferige, zescijferige en vijfcijferige nummers zijn. Daarom is het soms nodig om extra nummers aan de stadscode toe te voegen. De logica is als volgt: als het nummer van uw abonnee een vijfcijferig nummer is, voegt u onmiddellijk na het invoeren van een driecijferig of viercijferig netnummer "22" toe. Als het nummer uit zes cijfers bestaat, drukt u op "2". Als de telefoon uit zeven cijfers bestaat, kies dan niets anders, voer het abonneenummer direct na het netnummer in. Als u bijvoorbeeld naar Odessa belt en de abonnee een zescijferig nummer heeft, kiest u 482 (Odessa-code) en vervolgens "2".

Stap 4

Als u binnen dezelfde regio van Oekraïne belt, hoeft u het netnummer niet volledig in te toetsen. Kies er twee, en dan alleen de laatste twee cijfers van de code. Dat wil zeggen, in plaats van "0482", waar "0" de exit-code is en "482" het netnummer, kiest u gewoon "282".

Stap 5

Als u vanuit een ander land naar Oekraïne belt, moet de stadscode worden voorafgegaan door de internationale toegangscode, vervolgens de Oekraïne-code - "38", en vervolgens de stadscode. Houd er rekening mee dat als u met een mobiele telefoon belt, u het netnummer niet hoeft te kiezen, maar dat u de code van de mobiele provider gebruikt.

Stap 6

Sinds 2009 is de code van de regio Kiev veranderd, dus kies de index, dan "45", dan twee cijfers van de stadscode en dan het abonneenummer. Dat wil zeggen, als eerder het netnummer binnen de regio er als volgt uitzag: 04494, moet u vandaag 4594 bellen.

Aanbevolen: