Hoe De "Beep"-service In Het MTS Oekraïne-netwerk Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Beep"-service In Het MTS Oekraïne-netwerk Uit Te Schakelen
Hoe De "Beep"-service In Het MTS Oekraïne-netwerk Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Beep"-service In Het MTS Oekraïne-netwerk Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: Hoe een beroker aansteken ? 2024, Mei
Anonim

Als een MTS-abonnee de Beep-service heeft geactiveerd, hoort u in plaats van de gebruikelijke pieptonen de ingestelde melodie. Deze service wordt echter betaald. En na verloop van tijd willen sommige klanten het uitschakelen.

Hoe de service in het MTS Oekraïne-netwerk uit te schakelen?
Hoe de service in het MTS Oekraïne-netwerk uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Als je de "Beep" wilt weigeren, neem dan contact op met het "Internet Assistant"-systeem. Alle netwerkabonnees kunnen het zonder enige beperking gebruiken. Het maakt niet uit waar je bent: in Rusland of in Oekraïne. Om het systeem te betreden, opent u de officiële website van het MTS-bedrijf, klikt u op de hoofdpagina op de kolom "Internet-assistent". Vervolgens wordt u naar het machtigingsformulier geleid, waarin u uw telefoonnummer en wachtwoord moet invullen. Om een wachtwoord te krijgen, stuurt u een USSD-opdracht naar de operator * 111 * 25 # of belt u 1118.

Stap 2

Zodra u alle benodigde gegevens hebt ontvangen en het systeem hebt ingevoerd, klikt u in het menu aan de linkerkant van de pagina op het item "Tarieven en diensten" en vervolgens op "Servicebeheer". Direct daarna ziet u een lijst met diensten die aan uw nummer zijn gekoppeld. Tegenover de "Beep"-knop bevindt zich "Uitschakelen", klik erop.

Stap 3

Mobile Assistant is een andere service voor servicebeheer. Om, dankzij hem, uit te schrijven van een onnodig abonnement, simpelweg door het korte nummer 111 te bellen. De deactiveringsprocedure is volledig gratis. Maar de operator waarschuwt abonnees dat het beter is om deze procedure aan het einde van de maand uit te voeren. Als u de dienst in de eerste dagen van de maand opzegt, wordt het geld voor de dienst toch als een hele maand afgeschreven.

Stap 4

Opgemerkt moet worden dat MTS-clients de hele service in één keer kunnen weigeren, en los van elke aangesloten melodie. Om dit te doen, geeft de operator abonnees uit Oekraïne het nummer 700. Je kunt een sms-bericht sturen met de tekst uit of er gewoon naar bellen. Luister na het kiezen naar alle instructies van het spraakmenu en selecteer vervolgens de sectie "De GOOD'OK-service uitschakelen".

Stap 5

Als je problemen hebt met het deactiveren van de service, neem dan contact op met de officiële communicatiesalon van het bedrijf. Een medewerker zal u helpen alle nodige manipulaties uit te voeren om de "piep" uit te schakelen die u niet nodig hebt.

Aanbevolen: