Hoe Het Telefoonnummer Op Het Adres Van Het Appartement Te Vinden?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Op Het Adres Van Het Appartement Te Vinden?
Hoe Het Telefoonnummer Op Het Adres Van Het Appartement Te Vinden?
Anonim

Als u dringend contact moet opnemen met iemand, maar u weet zijn telefoonnummer niet, dan kunt u proberen dit te verduidelijken met behulp van verschillende hulpdiensten. Dit kan alleen als u het adres van deze persoon kent.

Hoe het telefoonnummer op het adres van het appartement te vinden?
Hoe het telefoonnummer op het adres van het appartement te vinden?

Het is nodig

Naam en adres van de persoon die u zoekt

instructies:

Stap 1

Het is erg belangrijk dat het adres van de werkelijke verblijfplaats en inschrijving van de persoon die u zoekt hetzelfde is, alleen dan kunt u zijn telefoonnummer vinden. Het is vrij eenvoudig om dit te doen: u hoeft alleen maar de 09-service te bellen, waar u uw verzoek aan de operator moet doorgeven. Om een telefoonnummer te krijgen, moet u de volledige naam, het patroniem en de achternaam van de persoon opgeven, evenals zijn woonplaats. Het gebruik van de diensten van deze organisatie is gratis.

Stap 2

In sommige gevallen verbieden telefoonabonnees hun operators om hun gegevens vrij te geven. Als de persoon die u zoekt dit niet heeft gedaan, kunt u na een paar minuten zijn nummer krijgen. Dan kunt u de telefoniste vragen om hem met u door te verbinden, deze service is gratis voor u en u kunt wat tijd besparen.

Stap 3

Als de abonnee besluit informatie over zichzelf te verbergen, staat de 09-service in dit geval machteloos. Maar u kunt gebruik maken van de diensten van een betaalde dienst, die u, ondanks het verbod van de abonnee, van de nodige informatie kan voorzien. U kunt het telefoonnummer van de betaalde informatiedienst vinden door te bellen naar 09.

Stap 4

De procedure verloopt in een betaalde referentiedienst als volgt: u geeft de telefoniste de volledige naam en het adres van de persoon en vervolgens uw volledige naam en telefoonnummer. Nadat de informatie is ontvangen, wordt de verbinding met u verbroken en na een paar minuten zullen zij contact met u opnemen en de mogelijkheid bieden om verbinding te maken met de abonnee wiens adres u hebt opgegeven. Als er niemand thuis is, kunt u proberen even later contact op te nemen met de persoon die u nodig heeft. Maar dat kan alleen met een betaalde dienst. De kosten van zo'n gesprek bedragen ongeveer 40 roebel. U kunt ook het nummer krijgen van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent tegen een bepaalde vergoeding, die later voor een maand op uw telefoonrekening wordt opgenomen.

Stap 5

Daarnaast zijn er op internet een groot aantal illegale databanken te vinden. Niemand kan u de juistheid van de daarin vermelde gegevens garanderen, bovendien is het gebruik ervan niet legaal en kan zelfs worden vervolgd.

Aanbevolen: