Hoe Bel Je Een Mobiele Telefoon Naar Oekraïne

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Een Mobiele Telefoon Naar Oekraïne
Hoe Bel Je Een Mobiele Telefoon Naar Oekraïne

Video: Hoe Bel Je Een Mobiele Telefoon Naar Oekraïne

Video: Hoe Bel Je Een Mobiele Telefoon Naar Oekraïne
Video: Nastya shares a recipe on how to make slime 2024, Maart
Anonim

De relatie met familieleden en vrienden die in het buitenland wonen, helpt om een mobiele verbinding te behouden. Daarom rijst vaak de vraag hoe je met een mobiele telefoon naar Oekraïne kunt bellen. Om dit te doen, moet u vertrouwd raken met de codes voor internationale communicatie van Oekraïense mobiele operators en de kiesprocedure.

Hoe bel je een mobiele telefoon naar Oekraïne
Hoe bel je een mobiele telefoon naar Oekraïne

instructies:

Stap 1

Vraag uw servicebedrijf hoe u een mobiel naar Oekraïne kunt bellen. U kunt dit niet doen zonder de juiste code van de mobiele provider voor een ander land. de nodige informatie kan worden verkregen door contact op te nemen met een van de salons van mobiele communicatie of door de helpdesk te bellen. Elke Oekraïense operator heeft zijn eigen code: Golden Telecom - 039, Life - 063, Beeline - 068, 095, PEOPLEnet - 092, Intertelecom - 094. Om Kyivstar te bellen, bel 067 of 096, voor Djuice - 097. MTS bellen wordt uitgevoerd met code 050, 066 of 095.

Stap 2

Kies het vereiste nummer in het internationale formaat om een mobiel naar Oekraïne te bellen. De eerste tekens zijn "+38", wat de internationale code van Oekraïne betekent. Ze worden gevolgd door de code van de mobiele operator, bijvoorbeeld 067 en het abonneenummer zelf.

Stap 3

U kunt alleen met een vaste telefoon naar Oekraïne bellen als u ook de stadscode weet waarnaar u moet bellen. Nadat u de interlokale toegangscode hebt gekozen en op een kiestoon hebt gewacht, voert u de code voor internationale communicatie in - "8", vervolgens het netnummer, de operatorcode en het telefoonnummer.

Stap 4

Wees voorzichtig bij het kiezen van de operatorcode voordat u een mobiel in Oekraïne belt. Als je een fout hebt gemaakt en bijvoorbeeld de code 070, 090 of 0900 hebt getypt, kun je voor de truc van oplichters vallen of een bedrijf bellen dat adviesdiensten, televisie en andere diensten levert, waarvan de nummers heel gemakkelijk te verwarren zijn. In alle gevallen kunt u een vrij groot bedrag van uw account verliezen.

Aanbevolen: