Het Netnummer En Telefoonnummer Achterhalen

Inhoudsopgave:

Het Netnummer En Telefoonnummer Achterhalen
Het Netnummer En Telefoonnummer Achterhalen

Video: Het Netnummer En Telefoonnummer Achterhalen

Video: Het Netnummer En Telefoonnummer Achterhalen
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Iedereen heeft minstens één keer in zijn leven te maken gehad met een situatie waarin hij dringend een andere stad moet bellen, maar hij weet de telefooncode niet of is deze vergeten. Gelukkig kunnen telefoongidsen, internet en gespecialiseerde websites of informatiediensten die bij elke mobiele operator werken het probleem oplossen.

Het netnummer en telefoonnummer achterhalen
Het netnummer en telefoonnummer achterhalen

Noodzakelijk

  • - telefoonboek;
  • - Internet toegang;
  • - een oproep naar de helpdesk van uw mobiele operator.

instructies:

Stap 1

Als u het netnummer en de telefoon waarin u geïnteresseerd bent, wilt weten, kunt u verschillende methoden gebruiken om informatie te verkrijgen. Ten eerste staan de codes van steden en verschillende organisaties in telefoongidsen.

Stap 2

Maar bij gebrek aan de nodige informatie in de naslagwerken, zal het internet te hulp schieten. De mogelijkheden van het World Wide Web om de benodigde informatie te vinden zijn werkelijk eindeloos. Voer in de zoekmachine "telefooncode (plaatsnaam)" in en na een paar seconden ontvangt u een lijst met gespecialiseerde sites met de vereiste code. Wees echter voorzichtig bij het gebruik van verschillende services. Omdat de sitedatabase verouderd kan zijn en het verkeerde nummer aan het begin van het netnummer kan verschijnen. In dit geval verspilt u alleen uw tijd en geld.

Stap 3

Kies daarom voor sites met constant bijgewerkte databases en up-to-date informatie. U kunt bijvoorbeeld naar de site van een interregionale telecomoperator gaan en daar de informatie vinden die u nodig heeft, evenals de sites https://zvonka.net/, https://www.telcodes.ru/, https://www.hella.ru / code / codcity.htm. Meestal staat informatie met stadscodes onder het kopje "Internationale en Intercitycodes". Gebruik deze diensten niet alleen om te zoeken naar telefooncodes in Rusland, maar ook voor andere landen. Dit is vooral handig voor mensen die graag reizen.

Stap 4

Als u op het juiste moment geen toegang tot internet heeft en niet zelf naar de benodigde informatie kunt zoeken, neem dan contact op met uw mobiele provider voor hulp. Gewoonlijk heeft elke mobiele operator een informatiecentrum, dat u tegen een vergoeding alle nodige informatie geeft over de netnummers van verschillende steden.

Stap 5

Het zoeken naar een specifiek, in tegenstelling tot het netnummer, is al moeilijker. Maar het is ook gemakkelijk te vinden als u de naam weet van het bedrijf of de organisatie die u nodig heeft, of de naam van de abonnee.

Aanbevolen: