Een Nummer Bellen Zonder Netnummer

Een Nummer Bellen Zonder Netnummer
Een Nummer Bellen Zonder Netnummer

Video: Een Nummer Bellen Zonder Netnummer

Video: Een Nummer Bellen Zonder Netnummer
Video: Kinderen van zwemles gehaald door ouders zonder QR-code 2024, Mei
Anonim

De telefoon is al lang een algemeen en populair communicatiemiddel geworden. Met de komst van mobiele apparaten zijn er nieuwe regels voor het kiezen van telefoonnummers die u moet kennen om succesvol te kunnen bellen.

Een nummer bellen zonder netnummer
Een nummer bellen zonder netnummer

U moet het netnummer kiezen als u een huistelefoon in een andere stad belt. Het maakt niet uit of u belt vanaf een mobiele telefoon of vanuit uw huis. Om de telefooncode van een bepaalde stad te vinden die u nodig heeft, gebruikt u het telefoonboek of voert u het bijbehorende verzoek in de zoekbalk van uw browser in.

Bovendien is in sommige gevallen het kiezen van het netnummer vereist om een van de hulpdiensten te bellen. Het hangt af van de kiesregels die door uw netwerkoperator zijn ingevoerd. Als u bijvoorbeeld de ambulancedienst wilt bellen vanaf een telefoon die is aangesloten op het MTS-netwerk, moet u het volgende nummer bellen: 8 (internationale prefix) - netnummer - 03 (ambulancetelefoon) - 111.

U hoeft het netnummer niet in te toetsen als u vanaf uw huistelefoon belt naar een mobiele telefoon van een abonnee waar ook ter wereld. U hebt ook geen netnummer nodig, zelfs niet als u vanaf uw huistelefoon belt naar hetzelfde huistelefoonnummer in uw stad.

Als u problemen ondervindt bij het kiezen van telefoonnummers, neem dan contact op met de helpdeskmedewerker van het netwerk dat u bedient. Houd er rekening mee dat u met uw huistelefoon niet naar een andere stad kunt bellen zonder een netnummer te kiezen.

Een goed hulpprogramma voor het vinden van de gewenste telefoonnummers en codes van verschillende steden is de telefoongids "2GIS". Het heeft een gedetailleerde telefoonbasis in verschillende steden van Rusland en veel extra functies (verschillende kaarten, contacten van organisaties, enz.). 2GIS kan worden gedownload en geïnstalleerd op een computer of mobiele telefoon, het ondersteunt Android-, Windows Mobile- en Symbian-platforms. De gids is ook online te gebruiken.

Aanbevolen: