Hoe Inhoud Op Tele2 Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Inhoud Op Tele2 Uit Te Schakelen
Hoe Inhoud Op Tele2 Uit Te Schakelen

Video: Hoe Inhoud Op Tele2 Uit Te Schakelen

Video: Hoe Inhoud Op Tele2 Uit Te Schakelen
Video: Секретный тариф TELE2 2024, Mei
Anonim

Het bedrijf TELE2 positioneert zich als de meest eerlijke mobiele operator, maar vind je het vreemd dat er elke maand behoorlijke bedragen van je rekening worden afgeschreven? Misschien is het punt dat je een mysterieuze "Inhoud" hebt aangesloten. Wat is het en hoe zet ik het uit?

Hoe inhoud op Tele2 uit te schakelen
Hoe inhoud op Tele2 uit te schakelen

Hoe te begrijpen waar het geld op TELE2 naartoe gaat?

Om de details van het account op TELE2 te weten te komen, gaat u naar uw persoonlijke account op hun officiële website (de knop bevindt zich in de rechterbovenhoek). U kunt dit doen zonder wachtwoord door uw telefoonnummer in het daarvoor bestemde venster in te voeren. Vervolgens verschijnt er een pop-upvenster op het scherm van uw gadget waarin u wordt gevraagd het cijfer 1 in te voeren. Doe dit en u komt automatisch in uw persoonlijke account.

Volg dan de eenvoudige instructies:

  1. Ga naar de sectie "Uitgaven en betalingen" - daar ziet u waar uw geld elke maand naar toe gaat. De lijst ziet er ongeveer zo uit (voor het voorbeeld van het Very Black-tarief):

    • Abonnementskosten 0, 00
    • Internet 306, 92 van 3 072 Mb
    • Betaalde lokale telefonie 0, 00
    • Betaalde interlokale / internationale telefonie 0, 00
    • SMS / MMS 0, 00
    • Internet 0, 00
    • Inhoud 180, 00
    • Andere betaalde diensten 0, 00
  2. Zoals je kunt zien, heb je geen cent uitgegeven aan bellen en sms'en buiten het pakket, maar aan wat voor soort TELE2-inhoud heb je 180 roebel uitgegeven? Ga naar de sectie "Tarieven en Diensten" en selecteer "Abonnementenbeheer". WAUW! Ja uvas elke dag verwijderen ze 30 roebel voor een soort betaald abonnement, waarvan u niets weet ??? Schakel het uit door op het kruisje naast de naam te klikken.

Waar komt de betaalde inhoud van TELE2 vandaan?

Weet je zeker dat je geen betaald abonnement hebt gekoppeld en dat niemand je telefoon gebruikt die dit zou kunnen doen? Geef de exploitant niet de schuld.

Zoals de consultants van de mobiele operator TELE2 aan de auteur van het artikel hebben uitgelegd, worden betaalde abonnementen geactiveerd wanneer u entertainmentsites bezoekt, als u op de pop-ups klikt, zelfs alleen om ze te verwijderen - dit is de verantwoordelijkheid van dergelijke bronnen, en TELE2 levert gewoon de service die je hebt geactiveerd zonder dat je dat wilt.

Inhoud op TELE2 uitschakelen via uw persoonlijke account

Ja, je hebt nu alle betaalde abonnementen verwijderd, maar hoe kom je definitief van TELE2-content af? Het is onmogelijk - dit is het systeem. Maar u kunt een apart account voor inhoud maken en het gewoon niet aanvullen - dan wordt er geen geld van uw hoofdrekening afgeschreven om abonnementen te financieren die op internet zijn geactiveerd. Ze zullen op kantoor worden vermeld, maar zullen eenvoudigweg niet handelen vanwege een gebrek aan geld om voor de service te betalen. ja, niet de beste, maar de enige optie is om onnodige verspilling te voorkomen.

Om een persoonlijke inhoudsaccount te verbinden, kiest u * 160 # en drukt u op bellen. Het is gratis. Na een paar seconden ontvangt u een sms over het aanmaken van een inhoudsaccount met een saldo van 0 roebel. Alles!!! Missie volbracht. Nu kunt u veilig internetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u zich per ongeluk abonneert op een soort weersvoorspelling voor 30 roebel per dag.

Hoe content op TELE2 uitschakelen via de hotline? Bel het gratis nummer 611 en spreek met een adviseur. Alle details worden u uitgelegd.

Aanbevolen: