Hoe Mobiele Abonnementen Megafon . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiele Abonnementen Megafon . Uit Te Schakelen
Hoe Mobiele Abonnementen Megafon . Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiele Abonnementen Megafon . Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiele Abonnementen Megafon . Uit Te Schakelen
Video: De toekomst van 5G #technologie 2024, April
Anonim

De meeste abonnees van de Megafon-operator worden geconfronteerd met de problemen van overmatige afschrijving van geld van de telefoonrekening, ongewenste advertenties, nieuwsbrieven en andere spam. Om dergelijke nadelen van het gebruik van mobiele communicatie te elimineren, kunt u Megafon mobiele abonnementen uitschakelen.

mobiele abonnementen uitschakelen Megafon
mobiele abonnementen uitschakelen Megafon

instructies:

Stap 1

Voor het uitschakelen van Megafon mobiele abonnementen kunt u gebruik maken van het speciale Service Guide systeem. Ga hiervoor naar de officiële website van de operator megafon.ru. Voer in het inlogvenster uw gebruikersnaam en wachtwoord in. De login is een telefoonnummer zonder acht. en het wachtwoord kan worden verkregen door een verzoek * 105 * 00 # of een leeg bericht naar het nummer 000110 te sturen. Selecteer in het gedeelte servicebeheer de abonnementen waarvan u zich wilt afmelden en schakel ze uit.

Stap 2

U kunt de Megafon mobiele abonnementsdienst uitschakelen met behulp van een autoinformer door te bellen naar 0500. Luister naar de informatie in het hoofdmenu van het geautomatiseerde informatiesysteem, druk op de toets waarmee u naar het gedeelte servicebeheer gaat. Schakel abonnementen uit door de instructies te volgen.

Stap 3

Door te bellen naar 0500 kunt u ook de hulp van een bedrijfsspecialist gebruiken. Om dit te doen, drukt u op de 0-toets en wacht u op het antwoord van de operator. Beschrijf uw probleem aan de megafoonmedewerker en hij zal alle nodige stappen ondernemen om de services die u hinderen uit te schakelen.

Stap 4

Megafon mobiele abonnementen kunnen worden uitgeschakeld door contact op te nemen met het kantoor van het bedrijf. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen om te bevestigen dat u de eigenaar bent van het nummer waarop onnodige diensten zijn geactiveerd. Vul de aanvraag in die door de medewerker wordt aangeboden en uw probleem is binnen 24 uur opgelost.

Stap 5

U kunt zelf proberen om met slechts één mobiele telefoon onnodige berichten op uw telefoon te verwijderen. Ga naar het gedeelte met serviceberichten en schakel hun ontvangst uit. Zo weigert u de aangesloten mobiele abonnementen van Megafon, en voorkomt u onnodige spam die naar uw nummer wordt gestuurd.

Aanbevolen: