Hoe De Inhoud Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe De Inhoud Te Zien
Hoe De Inhoud Te Zien

Video: Hoe De Inhoud Te Zien

Video: Hoe De Inhoud Te Zien
Video: Hoe bereken je de inhoud van een prisma? (havo/vwo 2) - WiskundeAcademie 2024, Mei
Anonim

De inhoud van het geheugen van een mobiele telefoon kan op verschillende manieren worden bekeken als er speciale kabels en adapters in de kit zitten. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe de inhoud te zien
Hoe de inhoud te zien

Noodzakelijk

kabel om de telefoon op de computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Sluit je telefoon aan op je computer via een speciale USB-kabel die bij bijna elk mobiel apparaat wordt geleverd. Houd er rekening mee dat het bladeren door de inhoud van een flashkaart en het interne geheugen van de telefoon zelf anders wordt afgehandeld.

Stap 2

Als u de inhoud van het geheugen samen met verborgen bestanden wilt zien, schakel ze dan in op uw systeem door naar het configuratiescherm van de computer te gaan en de weergave van verborgen items in te stellen op het tweede tabblad van het menu Mapopties. Als u de extensie van bestanden in het geheugen van de telefoon wilt weten, schakelt u de optie "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen" uit. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 3

Als u de gegevens in het geheugen van de flashkaart van uw mobiele apparaat wilt bekijken, selecteert u in de modus voor verbinding met een computer de optie "Opslag". Verder kan de inhoud ervan worden geopend met behulp van een map in het autorun-menu of vanuit het overeenkomstige item in het menu "Deze computer". Als u het kenmerk "Verborgen" wilt toewijzen aan bestanden uit de inhoud van de flashkaart van de telefoon, doet u dit door er met de rechtermuisknop op te klikken en "Eigenschappen" te selecteren in het contextmenu.

Stap 4

Als u de inhoud van het interne geheugen van uw mobiele telefoon wilt bekijken, installeer dan eerst op uw computer speciale software, die ook bij het apparaat wordt geleverd. Voer de eerste installatie uit en koppel de apparaten in PC Suite-modus.

Stap 5

Open de bestandsbrowser in het programmamenu en bekijk de inhoud van het interne geheugen van uw telefoon. Houd er rekening mee dat u op deze manier ook de gegevens van de verwisselbare flashkaart van uw telefoon kunt zien door de juiste map te selecteren om te bekijken. U kunt dit echter het beste op een computer doen om de items volledig weer te geven.

Aanbevolen: