Hoe Het Internet Uit Te Schakelen Op Tele2

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Uit Te Schakelen Op Tele2
Hoe Het Internet Uit Te Schakelen Op Tele2

Video: Hoe Het Internet Uit Te Schakelen Op Tele2

Video: Hoe Het Internet Uit Te Schakelen Op Tele2
Video: "Настраиваем" интернет Теле2 на андроиде 2024, Mei
Anonim

Situaties waarin u het mobiele internet moet uitschakelen, zijn niet ongewoon. Bijvoorbeeld als een kind de telefoon gebruikt en de ouders zichzelf willen beschermen tegen onnodige uitgaven. Of de abonnee gaat op vakantie en is bang om per ongeluk online te gaan. Misschien gebruikt iemand helemaal geen mobiel internet en heeft hij deze dienst niet nodig.

zet het internet uit op Tele2
zet het internet uit op Tele2

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - mobiele telefoon;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

De procedure voor het loskoppelen van internet op Tele2 is afhankelijk van het type aangesloten dienst. Dit kan worden gedaan via internet, een abonneeservice of met behulp van USSD-opdrachten.

Stap 2

De handigste manier om alle diensten met betrekking tot internettoegang te bekijken, is een persoonlijk account van Tele2. Het is beschikbaar op my.tele2.ru. Om het persoonlijke account van de abonnee in te voeren, voert u uw telefoonnummer in, waarna u een sms-bericht met een wachtwoord ontvangt. Volg na autorisatie de link "Services configureren" en schakel de verbonden opties uit. Bijvoorbeeld "Night Unlimited", "Unlimited Opera Mini", "Internet from Phone", etc.

Stap 3

Om de toegang tot mobiel internet uit te schakelen, kunt u contact opnemen met de abonneeservice. Bel 611 vanaf een mobiele of vaste telefoon en wacht tot de operator antwoordt. Geef dan op het opgegeven telefoonnummer aan dat je het mobiel internet wilt uitschakelen. Houd er rekening mee dat de paspoortgegevens van de abonnee vereist zijn voor verificatie.

Stap 4

U kunt ook naar elk servicekantoor van Tele2 gaan om de internetverbinding te verbreken. Deze methode is echter het minst handig.

Stap 5

Om services met betrekking tot internettoegang uit te schakelen, kunt u USSD-opdrachten gebruiken. Uitschakelen

"Onbeperkt Opera Mini" bellen * 155 * 10 # Bellen, "Night Unlimited"-service - * 116 * 8 * 0 # Bellen, "Internet van telefoon"-service - * 155 * 30 # Bellen.

Aanbevolen: