Inhoud Bestellen 9931 Beeline: Wat Is Het En Hoe Zet Je Het Uit

Inhoudsopgave:

Inhoud Bestellen 9931 Beeline: Wat Is Het En Hoe Zet Je Het Uit
Inhoud Bestellen 9931 Beeline: Wat Is Het En Hoe Zet Je Het Uit

Video: Inhoud Bestellen 9931 Beeline: Wat Is Het En Hoe Zet Je Het Uit

Video: Inhoud Bestellen 9931 Beeline: Wat Is Het En Hoe Zet Je Het Uit
Video: Как отключить платные услуги на Билайне? Личный кабинет / Мобильное приложение 2024, April
Anonim

Betaalde inhoud is een probleem voor elke mobiele gebruiker, en de belangrijkste reden is dat betaalde inhoud niet alleen door verschillende operators wordt aangeboden, maar dat ze zich beginnen op te dringen. Een van de voorbeelden is "Inhoud bestellen" bij Beeline onder nummer 9931. Wat is het bijzondere van deze dienst en hoe kan ik deze uitschakelen?

Inhoud bestellen 9931 Beeline: wat is het en hoe zet je het uit
Inhoud bestellen 9931 Beeline: wat is het en hoe zet je het uit

Wat is "Inhoud bestellen" van Beeline

"Content bestellen" is een gespecialiseerde service van de Beeline-operator, waarbij de gebruiker constant promotie-aanbiedingen krijgt om verschillende betaalde abonnementen aan een actief nummer te koppelen.

Simpel gezegd, Beeline dwingt de gebruiker letterlijk om verbinding te maken met een verscheidenheid aan inhoudsservices die worden aangeboden door de partners van de operator. Dit gebeurt meestal via opdringerige advertenties, verborgen knoppen of via pushmeldingen.

De belangrijkste inhoud omvat de volgende soorten betaalde abonnementen:

  1. Horoscopen voor één of niet alle tekens elke dag.
  2. Advies over recepten en koken in het algemeen.
  3. Grappen en anekdotes.
  4. Nieuws van welke aard dan ook (nieuws van een bepaalde stad, sportnieuws, politiek, enz.).

In feite kunnen er heel, heel veel van dergelijke abonnementen zijn, maar het belangrijkste om te begrijpen is dat een gebruiker per ongeluk deze onnodige functie kan aansluiten en vervolgens niet merkt hoe een klein bedrag van de rekening wordt afgeschreven.

Afbeelding
Afbeelding

Abonnementsprijzen 9931

De kosten van de "Betaalde inhoud"-service kunnen verschillen, omdat dit rechtstreeks afhangt van het type en type inhoud, en ook van hoe vaak de inhoud op de telefoon verschijnt. Veel "slachtoffers" van dergelijke "machinaties" zeggen dat service 9931 elke dag 5-24 roebel van hen ontvangt. Het lijkt erop dat dit kleine en onopvallende bedragen zijn, maar in een maand kan het oplopen van 150 tot 720 roebel. Maar dit zijn serieuzere cijfers.

bel 0611 voor de lijst met aangesloten betaalde diensten.

Kenmerken van deactivering van service 9931

Er zijn verschillende effectieve methoden die een gebruiker kunnen redden van betaalde nutteloze spam. De meest elementaire en meest gebruikte zijn deze vier methoden:

Bel het verkorte nummer 0611 en leg de situatie uit aan de telefoniste. U moet ook de operator vragen om u te vertellen over alle betaalde diensten die beschikbaar zijn op de telefoon op het moment van contact. Daarna moet u vragen om alle betaalde opties en services uit te schakelen.

De tweede methode is om mailings met inhoud die advertenties bevat volledig te blokkeren. Deze methode zal een goede preventie zijn in het geval dat de lijst met diensten in het tariefplan is gewijzigd.

Afbeelding
Afbeelding

In het geval dat het niet mogelijk was om het callcenter te bereiken, kunt u de derde methode gebruiken, dat wil zeggen, alles zelf doen. Het is voldoende om de services "Chameleon", die verantwoordelijk is voor betaalde inhoud, uit te schakelen met behulp van het USSD-commando "* 110 * 20 #".

En de laatste werkwijze die veel gebruikers gebruiken, is contact opnemen met het persoonlijke account van de gebruiker. De methode is effectief als de persoon de Beeline-applicatie heeft of toestemming heeft gegeven op de officiële website van het bedrijf. De gebruiker hoeft alleen maar naar het persoonlijke account "Beeline" te gaan. In de LC moet je een sectie vinden met de naam "Services", ga dan naar de subsectie "Verbonden" en selecteer daar "Mijn abonnementen". Onder "Mijn abonnementen" moet u de "Chameleon"-service vinden en deze deactiveren. Dezelfde acties kunnen, indien nodig, worden uitgevoerd met alle andere onbekende services.

Al deze methoden werken en zullen de eigenaar van de Beeline-simkaart kunnen helpen om de service voor het aanbieden van betaalde inhoud uit te schakelen.

Een andere manier om betaalde advertentie-inhoud uit te schakelen, is door een specifiek telefoonnummer te gebruiken. De gebruiker hoeft alleen maar te bellen naar 06747220. Dit nummer schakelt automatisch, zonder extra handelingen van de gebruiker, het versturen van advertenties en het adverteren van persoonlijke aanbevelingen uit. Toegegeven, dit automatische nummer is in de meeste gevallen niet beschikbaar voor inkomende oproepen, maar het is nog steeds de moeite waard om het te proberen.

In het geval dat de hierboven beschreven methoden geen positief resultaat hebben opgeleverd, is het logisch om naar de dichtstbijzijnde mobiele salon van Beeline te gaan en te vragen dat alle betaalde services worden uitgeschakeld en nu meteen worden uitgeschakeld in aanwezigheid van de abonnee.

Afbeelding
Afbeelding

U kunt ook een dringende registratie van een nieuwe persoonlijke simkaart aanvragen bij het filiaal van de mobiele operator, waarbij vanaf het allereerste begin een verbod geldt op verschillende reclamemailings, horoscopen, gidsen en mailings.

In dit geval hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken dat hij een nieuw nummer krijgt. De medewerkers van de communicatiesalon kunnen het oude telefoonnummer achterlaten. U kunt dus niet bang zijn voor het ongemak dat gepaard gaat met het wijzigen van het telefoonnummer.

In plaats van een conclusie

Over het algemeen is een van de belangrijkste adviezen voor gebruikers die geen geld willen verliezen vanwege betaalde mailings, nieuws en voorspellingen, om voorzichtig te zijn bij het invoeren van een mobiel telefoonnummer op internetbronnen van derden. Het is natuurlijk het beste om helemaal geen cijfers in te voeren, tenzij dit dringend nodig is.

Om de veiligheid van uw nummer en persoonlijke financiën te garanderen, moet u zo sceptisch mogelijk zijn, zowel voor het registratieproces als voor de knop voor toestemming voor de verwerking van persoonlijke gegevens, omdat een van deze knoppen de toestemming van de gebruiker om partnerservices te verbinden kan verbergen.

Aanbevolen: