Een Betaald Mobiel Nummer Maken

Inhoudsopgave:

Een Betaald Mobiel Nummer Maken
Een Betaald Mobiel Nummer Maken

Video: Een Betaald Mobiel Nummer Maken

Video: Een Betaald Mobiel Nummer Maken
Video: Hoe zet je je eigen beltoon in je iPhone?! Tutorial #1 2024, April
Anonim

Een telefoonlijn kan door de eigenaar voor verschillende doeleinden nodig zijn, en in de meeste gevallen kan het een goed inkomen opleveren. Toegegeven, om inkomende gesprekken nog steeds betaald te krijgen, moet je hard werken.

Een betaald mobiel nummer maken
Een betaald mobiel nummer maken

instructies:

Stap 1

Om uw eigen telefoonlijn te openen, kunt u zoeken naar een bedrijf dat uw onderneming zal uitvoeren, aangezien er nu veel van dit soort bedrijven zijn. Op de (eventuele) website van het bedrijf kunt u vaak direct een contract afsluiten. U kunt ook op een standaard manier handelen, dat wil zeggen persoonlijk contact opnemen met het kantoor. De medewerkers van het bedrijf bieden u verschillende tariefplannen aan om uit te kiezen (met verschillende prijzen per minuut gesprek). Het geld van de ontvangen oproepen wordt door het intermediair in elektronische vorm (naar een internetkaart of elektronische portemonnee) of in contanten overgemaakt. De wijze van geld overmaken kan worden besproken met een adviseur die een overeenkomst met u sluit.

Stap 2

De gebruikers die geen beroep willen doen op de diensten van tussenpersonen, kunnen contact opnemen met het officiële kantoor van een mobiele operator en de mogelijkheid en voorwaarden bespreken om een betaalde telefoonlijn te verkrijgen. Vergeet vooral niet dat u een lijst met documenten bij u moet hebben (u kunt de volledige lijst bekijken op de website van de operator of in het klantenondersteuningscentrum).

Stap 3

Als u besluit contact op te nemen met een Russische mobiele operator, moet u bovendien een uitleg geven en de reden aangeven waarom u een apart nummer moet krijgen. Mogelijk moet u zelfs wachten terwijl het geselecteerde bedrijf de ingediende aanvraag beoordeelt en u een reactie stuurt.

Aanbevolen: