Hoe Een Betaald Kanaal Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Betaald Kanaal Te Decoderen
Hoe Een Betaald Kanaal Te Decoderen
Anonim

Satelliettelevisie is nu veel beter dan alternatieve televisiekijkopties zoals kabeltelevisie en decimeterantennes. Het heeft een enorm aantal kanalen voor alle smaken en voorkeuren. De meeste worden echter betaald en gesloten zonder extra kosten.

Hoe een betaald kanaal te decoderen
Hoe een betaald kanaal te decoderen

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw satelliet-tv-aanbieder. Ontdek de prijzen voor de kanalen waarin u geïnteresseerd bent. Onderteken een overeenkomst die de maandelijkse betaling en speciale sleutels specificeert waarmee u betaalde kanalen kunt decoderen. Deze sleutels zijn ook te vinden op internet op verschillende forums en sites die gewijd zijn aan satelliettelevisie. In dit geval is het bekijken echter illegaal en kunt u onverwachts de verbinding met het informatiecoderingssysteem verbreken.

Stap 2

Koop speciale toegangskaarten op een van de internetsites. Ze zijn vrij goedkoop en kosten ongeveer 2-3 USD. U kunt verschillende tariefpakketten kiezen of alleen bepaalde zenders aansluiten. Voer de gekochte kaart in en krijg onbeperkt toegang tot verschillende informatie-, entertainment- en sport-tv-kanalen.

Stap 3

Installeer een DVB-kaart zoals Skystar 2 en de ProgDVB-applicatie in een personal computer. Hiermee kunt u een satellietschotel rechtstreeks op een computer aansluiten, met behulp waarvan decodering zal plaatsvinden. Download s2emu en MD Yanksee-software. U kunt deze toepassingen op internet vinden, maar het is raadzaam om vertrouwde bronnen te selecteren en bestanden te scannen op virussen.

Stap 4

Installeer een van de plug-ins in de hoofdmap van het ProgDVB-programma en voer de laatste uit. Open de map "Plug-ins" in het menu, waar de overeenkomstige sectie moet verschijnen. Start s2emu of MD Yanksee en scan de transponders. Hierdoor worden meerdere betaalde zenders gedecodeerd. Controleer in het linkerdeelvenster alle satellietzenders die rood zijn gemarkeerd. Die met betrekking tot Cryptowork en BISS zullen open source zijn. Sla de instellingen op.

Stap 5

Verbind de kaartendeling met uw pc via de csc 4.0.0.4-plug-in. Deze methode voor het decoderen van betaalde kanalen is vergelijkbaar met de vorige, maar vereist tegelijkertijd een maandelijkse betaling en is semi-legaal.

Aanbevolen: