Hoe Een Account Aan Te Vullen Van Mobiel Naar Mobiel In Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Een Account Aan Te Vullen Van Mobiel Naar Mobiel In Beeline
Hoe Een Account Aan Te Vullen Van Mobiel Naar Mobiel In Beeline

Video: Hoe Een Account Aan Te Vullen Van Mobiel Naar Mobiel In Beeline

Video: Hoe Een Account Aan Te Vullen Van Mobiel Naar Mobiel In Beeline
Video: E-mail instellen telefoon (Android) | Slimme tips | Mobiel.nl 2024, April
Anonim

Het kan gebeuren dat uw vriend of familielid al het geld op zijn mobiele telefoonrekening uitgeeft en zich tot u wendt voor hulp. En op uw rekening, integendeel, zal er een "extra" bedrag in reserve zijn. Als u tegelijkertijd allebei de diensten van de mobiele operator "Beeline" gebruikt, kunt u de arme kerel een deel van het geld van uw rekening overboeken met behulp van de "Mobile Transfer"-service.

Hoe een account aan te vullen van mobiel naar mobiel in Beeline
Hoe een account aan te vullen van mobiel naar mobiel in Beeline

Noodzakelijk

  • - Mobiele telefoon;
  • - voldoende bedrag op de rekening.

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat u ten minste 10 roebel per keer naar een andere abonnee kunt overdragen, maar niet meer dan 150 roebel. Na de overdracht moet er ten minste 60 roebel op uw account blijven staan. U kunt aanvragen voor overschrijvingen verzenden met tussenpozen van minimaal 2 minuten. U kunt niet meer dan 300 roebel per dag overboeken naar de rekeningen van andere Beeline-abonnees.

Stap 2

Vergeet ook niet dat de ontvanger, als gevolg van overschrijvingen, niet meer dan 3000 roebel op de rekening mag hebben. U kunt niet meer dan 5 overschrijvingen per dag van andere abonnees ontvangen. De ontvanger kan niet eerder dan 24 uur na ontvangst van de overschrijving geld van zijn rekening naar iemand overmaken.

Stap 3

Typ de volgende opdracht op het toetsenbord van je telefoon:

* 145 * telefoonnummer ontvanger * bedrag overboeking #

Druk op de beltoets.

Het telefoonnummer van de abonnee wordt ingevoerd in een 10-cijferig formaat (zonder zevens en achten). Bijvoorbeeld 9095673412. Het bedrag kan alleen worden uitgedrukt als een geheel getal.

Stap 4

Wacht op een bericht van het systeem over de noodzaak om uw verzoek tot overboeking te bevestigen. Het bericht bevat een verificatiecode die u op het toetsenbord moet typen. De code ziet er ongeveer zo uit:

*145*678#

Stap 5

Kies de ontvangen code tot een teken. Natuurlijk, als u niet van gedachten bent veranderd over het verzenden van geld. Wanneer u klaar bent met het invoeren van de tekens van de verificatiecode, drukt u op de beltoets. Tegelijkertijd zou er een bericht op het scherm van uw telefoon moeten verschijnen dat uw aanvraag voor behandeling is geaccepteerd.

Stap 6

Wacht op een sms dat het geld succesvol is overgemaakt. De tekst van het bericht bevat het telefoonnummer van de ontvanger en het overgemaakte bedrag.

Stap 7

Wees niet ontmoedigd als u denkt dat u de bovenstaande opdracht niet kunt onthouden. U kunt ook een verzoek indienen om geld over te maken naar de rekening van een andere Beeline-abonnee via het menu van uw telefoon.

Stap 8

Zoek diensten van "Beeline" in het telefoonmenu. Selecteer het dienstenpakket "Blijf verbonden" en daarin - "Mobiele overdracht". Gebruik deze service door het bijbehorende menu-item te activeren en de aanwijzingen op het scherm van uw telefoon te volgen.

Aanbevolen: