Hoe Inkomend Betaald Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Inkomend Betaald Te Maken
Hoe Inkomend Betaald Te Maken

Video: Hoe Inkomend Betaald Te Maken

Video: Hoe Inkomend Betaald Te Maken
Video: Status betaald met 2 klikken | Moneybird tutorial 2024, April
Anonim

Betaalde inkomende oproepen, waarvan de kosten worden overgemaakt naar een specifieke bankrekening, kunnen alleen worden georganiseerd wanneer een kort nummer wordt gekocht of gehuurd bij een operator. Doe dit niet voor frauduleuze doeleinden, aangezien uw naam toch uit de database wordt berekend.

Hoe inkomend betaald te maken
Hoe inkomend betaald te maken

Noodzakelijk

  • - verkort nummer;
  • - serverapparatuur.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw mobiele provider voor een kort telefoonnummer. Besteed aandacht aan het pakket documenten dat nodig is om een dergelijke service te verkrijgen, ontdek ook de voorwaarden. Als je een nummer wilt kopen, niet huren, heb je ook serverhardware en speciale software nodig.

Stap 2

Als u een verkort nummer aanschaft om diensten tegen betaling te verlenen, heeft u mogelijk documenten nodig die de uitvoering van deze werken autoriseren. Controleer in ieder geval alle aspecten van documenten in overeenstemming met het doel van het aan u verstrekte verkorte nummer bij de servicekantoren van mobiele operators in uw regio.

Stap 3

Zorg ervoor dat u een bedrag heeft dat alle kosten dekt die gepaard gaan met het organiseren van betaalde inkomende oproepen naar een kort nummer. De geschatte kosten voor het kopen van een kamer kunnen variëren van honderdduizend roebel en meer, plus de kosten van hardware en software.

Stap 4

Vergeet ook de hulpprogramma's en dergelijke niet. Als u niet over het vereiste bedrag of de tijd beschikt om met alle aspecten van deze activiteit rekening te houden, gebruik dan de diensten van externe intermediaire organisaties die de organisatie van al deze momenten op zich nemen en u het nummer van een bepaalde operator te huur bezorgen. Dit geldt ook als u zo snel mogelijk een systeem van betaalde inkomende oproepen wilt organiseren en het kopen van een verkort nummer rechtstreeks bij een operator soms enkele maanden kan duren.

Stap 5

Neem contact op met de exploitanten of zoek informatie op thematische forums en websites om diensten te vinden die korte codes te huur aanbieden. Bij het kiezen van een bemiddelaar speelt zijn reputatie een belangrijke rol, dus geef de voorkeur aan reeds bewezen deelnemers.

Aanbevolen: