Hoe Te Controleren Of De Telefoon "wit" Is

Inhoudsopgave:

Hoe Te Controleren Of De Telefoon "wit" Is
Hoe Te Controleren Of De Telefoon "wit" Is

Video: Hoe Te Controleren Of De Telefoon "wit" Is

Video: Hoe Te Controleren Of De Telefoon
Video: App meldingen: Hoe kan ik instellen van welke apps ik meldingen krijg en van welke niet? 2024, Mei
Anonim

Om een geldige telefoon van hoge kwaliteit te krijgen die legaal in Rusland is geïmporteerd, moet u op veel factoren letten. Neptelefoons gaan vrij snel kapot en kunnen niet alleen ongemak veroorzaken bij het gebruik, maar ook uw gezondheid schaden.

Hoe te controleren
Hoe te controleren

instructies:

Stap 1

Let op de aanwezigheid van Russische letters op het toetsenbord van de telefoon. Alle officieel geïmporteerde telefoons hebben een Russische lay-out, gelijkmatig aangebracht op het oppervlak van de toetsen. Toetsenbordstickers zijn ook niet acceptabel.

Stap 2

Alle merktelefoons hebben een volledig Russified-menu. De behuizing en de verpakking van het apparaat mogen geen extra logo's van wereldwijde mobiele operators bevatten.

Stap 3

Het is absoluut noodzakelijk om een goed gemaakte bedrijfshandleiding in het Russisch te hebben, samen met documenten in het Engels.

Stap 4

De bijbehorende CCE- en PCT (CCC)-certificeringsmerken kunnen onder de achterkant van de telefoon worden aangebracht. Dit is niet een vereiste parameter voor alle telefoons, maar veel wereldfabrikanten drukken ze nog steeds af. De doos moet ook een conformiteitsverklaring voor technische communicatiemiddelen en een in het Russisch vertaalde garantiekaart bevatten.

Stap 5

Nokia geeft altijd aan in welk land het toestel is geassembleerd. Als er onder de batterij staat dat het toestel "Made by Nokia" is, dan is het zeker nep.

Stap 6

In een "witte" mobiele telefoon worden alleen instellingen van Russische operators gebruikt in WAP-profielen. De aanwezigheid van profielen voor Vodafone of Orange zou alarmerend moeten zijn. Telefoons hebben vaak geen internetvoorinstellingen, en dit zou geen probleem moeten zijn.

Stap 7

De IMEI die onder de batterij van de telefoon wordt aangegeven, moet overeenkomen met de waarde die wordt aangegeven bij het kiezen van de cijfercombinatie "* # 06 #".

Aanbevolen: