Internet Instellen In Het MTS Wit-Rusland-netwerk

Inhoudsopgave:

Internet Instellen In Het MTS Wit-Rusland-netwerk
Internet Instellen In Het MTS Wit-Rusland-netwerk

Video: Internet Instellen In Het MTS Wit-Rusland-netwerk

Video: Internet Instellen In Het MTS Wit-Rusland-netwerk
Video: Обзор NB-IoT Development Kit (DevKit) от МТС: конструктор интернета вещей 2024, Mei
Anonim

Mobiele operator "MTS Belarus" ondersteunt datatransmissie via 3G-, EDGE- en GPRS-kanalen. Om toegang te krijgen tot internet, moet u bepaalde instellingen voor het apparaat maken en de juiste gegevens invoeren in de toegangspuntopties waarmee de internetverbinding wordt gemaakt.

Internet instellen in het MTS Wit-Rusland-netwerk
Internet instellen in het MTS Wit-Rusland-netwerk

instructies:

Stap 1

Ga naar het bijbehorende menu-item om internet op uw apparaat te configureren. Ga dus voor mobiele apparaten op basis van Android naar het gedeelte "Instellingen" met behulp van de juiste snelkoppeling op het bureaublad of via het hoofdmenu. Selecteer in het menu dat verschijnt "Draadloze netwerken" - "Mobiel netwerk" - "Toegangspunt" of APN.

Stap 2

Voor telefoons met iOS 6 bevindt dit menu-item zich in het gedeelte "Instellingen", waarvan de snelkoppeling beschikbaar is op het hoofdscherm. Selecteer de optie "Basic" - "Netwerk" - "Mobiel datanetwerk". Gebruik voor apparaten op basis van iOS 7 het item "Instellingen" - "Mobiel".

Stap 3

Nadat u het menu van het apparaat hebt geopend, voert u de gegevens in die nodig zijn om toegang te krijgen tot internet. Maak een nieuw toegangspunt en voer er een naam voor in. Geef in de APN-regel de parameter mts op. Geef in de secties "Naam" en "Wachtwoord" ook mts. U hoeft de velden Proxy en Poort niet in te vullen. Selecteer PAP "Authenticatietype", en specificeer voor het APN-type "Internet", klik vervolgens op "Opslaan" en verlaat het menu voor het maken van een toegangspunt.

Stap 4

Start de machine opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. Ga na het maken van de instellingen naar het gedeelte "Browser" met behulp van de bijbehorende snelkoppeling in het systeem. Voor iPhone wordt deze optie weergegeven door het Safari-item. Voer een willekeurig adres in de bovenste adresbalk in en druk op "Enter" om te gaan. Als alle instellingen correct zijn uitgevoerd, ziet u de gewenste site op het scherm.

Stap 5

Als de verbinding mislukt, bent u waarschijnlijk niet geabonneerd op een dataservice. Voer hiervoor in de kiesmodus * 111 * 401 # in en druk op de belknop. Als u na het uitvoeren van de bovenstaande stappen geen toegang kunt krijgen tot het netwerk, belt u de ondersteuningsdienst van de operator op 0890.

Aanbevolen: